STANIJA U NOVI DOM ULOŽILA 300.000 €! Dobrojevićeva se vraća u Zadrugu, sve PARE PUKLA za stan!
Foto: Kurir Privatna Arhiva

NIJE ŠTEDELA

STANIJA U NOVI DOM ULOŽILA 300.000 €! Dobrojevićeva se vraća u Zadrugu, sve PARE PUKLA za stan!

Stars -

Stanija Dobrojević, nakon nekoliko meseci agonije s majstorima, konačno se uselila u svoj stan u Rumi, za koji je izdvojila čak 300.000 evra. Popularna starleta krajem septembra odlazi u Ameriku, a samo nekoliko dana pred put rešila je svoje stambeno pitanje i tim povodom planira da organizuje žurku u svom novom domu.

Izvor blizak starleti otkrio je za Kurir da je Stanija imala poteškoća s majstorima koji su radili na njenoj nekretnini, ali i da se odlučila za stan u Rumi kako bi bila bliže porodici.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Instagram

- Stanija je uzela stan u Rumi od 120 kvadrata. Odlučila se za taj grad da bi bila blizu majke i brata, koji žive u blizini njenog novog doma, ali i da bi redovno mogla da obilazi baku i deku koji su iz tog mesta. Platila je stan 150.000 evra i veoma se posvetila uređivanju svakog detalja. Stalno je pričala da će to biti njena oaza i mesto na kom će provoditi vreme kad dođe iz Amerike - započeo je za Kurir izvor blizak Dobrojevićevoj i dodao da je starleta platila uređivanje doma isto koliko i nekretninu:

1 / 9 Foto: Kurir Privatna Arhiva

Dobrojevićeva je odabrala svetle boje za svoj stan. Zidove je obojila u belo, dok joj nameštaj bež, a dekoracije u starletinoj omiljenoj roze boji.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Instagram

- Pošto se za 10 dana vraćam u Ameriku, odlučila sam se da što pre napravim proslavu povodom useljenja. Stan je kao bajka, zaista izgleda neverovatno. Tvrdim da je još lepši uživo. Veoma se radujem novim trenucima u njemu s meni dragim ljudima - rekla je Stanija za Kurir.

Stanija Dobrojević
foto: Instagram

Inače, Stanija će ući u "Zadrugu" u februaru kako bi zaradila još novca, a priča se da je za gostovanje u rijalitiju uzela čak 100.000 evra, jer je potrošila novac na svoj novi dom.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:19

Stanija Doborojević u izazovnom kadru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track