MIŠA GROF I BOGATAŠ IZ AMERIKE SE OGLASILI POVODOM ŠOK OBJAVE! Otkriveno šta se desilo sa profilom Vidoja Ristovića na mrežama!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Nenad Kostić

ZBUNILI JAVNOST

MIŠA GROF I BOGATAŠ IZ AMERIKE SE OGLASILI POVODOM ŠOK OBJAVE! Otkriveno šta se desilo sa profilom Vidoja Ristovića na mrežama!

Stars -

Bizarna situacija dogodila se danas i šokirala sve prijatelje pokojnog Vidoja Ristovića koji ga prate na Instagramu na kojem se odjednom pojavila objava biznismena Dragoslava Ilića.

Profil pokojnog Vidoja koji je pratilo 54.000 ljudi, odjednom je postao aktivan i na njemu se pojavila objava:

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

- Imate li pitanja za mene?

Nikolina Pišek neobičnu objavu nije želela da komentariše, a s druge strane otac Vidoja Ristoivića, Vitor, poznatiji kao Miša Grof šokiran je ovim, posebno je burno reagovao kada su ga pitali da li je neko ko je imao pristup profilu njegovog sina prodao isti:

Viktor Ristović, Miša Grof
foto: Ataimages

- Kako to mislite prodao? Ja nisam znao ni da to može da se proda. Verovatno je neka greška. Ja imam priostup profilu, a verovatno ima i Nikoina, stvarno ne znam. Možda sam ja nešto slučajno - preispitivao se Miša, koji je nakon toga izjavio da odlično poznaje biznismena koji je tagovan na najnaovijoj objavi njegovog sina:

- Gagi je moj dobar prijatelj. To je neka greška - zbunjen je bio Miša.

A o ovom sučaju oglasio se odmah i Dragoslav Ilić.

Dragoslav Ilić
foto: Instagram

- Bože slatki pa da li mislite da sam ja lud i da kupujem profil mrtvog čoveka? Iz kog razloga? Pa lepše mi je da trošim svoj novac na Kapriju nego da kupujem nebitne profile. Pa hoću i moj da ugasim, udaviše me ljudi - odmah je kazao Gagi koji je ostao zatečen.

Šta se dogodilo, da li je u pitanju greška, nije poznato. A ono što jeste je da je nakon ove objave Vidoja Ristovića otpratilo 50.000 ljudi.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:38

Miša Grof: Vidoje je možda otrovan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track