05:11

Stižu gosti na venčanje Mihajla Šaulića

veliki dan

GALA VENČANJE MIHAJLA ŠAULIĆA I MARINE Oženio se Šabanov sin! Slavlje u luks hotelu! Ona je UPLAKANA ušla u salu! DETALJI SVADBE

Stars -

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovorili su sudbonosno "da" u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Prvi ples su mladeci imali "Verujem u ljubav", pesmu pokojnog Šabana Šaulića.

Mlada je zablistala u predivnoj venčanici bez ramena, dok je mladožena, pošto je izgovorio sudbonosno da, nasmejan izašao pred novinare u fraku. Mladenci nisu davali izjave, ali su raspoloženo pozirali.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Mladenci su od rane zore bili u prestižnom hotelu, gde su se spremali za najsrećniji dan u životu, a 400 zvanica polako je pristizalo na svadbu za koju su mladenci keširali, kako je Kurir ekskluzivno pisao, oko 70.000 evra.

Mihajlo Šaulić, Svadba, Venčanje
foto: Kurir

Među prvim zvanicama je stigla Sarajka Cakić, sestra pokojnog Šabana Šaulića, a tu su još i Rade Vučković, Zoran Pejić Peja, Emir Habibović sa suprugom Tamarom Selimović, Šabanov brat Hasand Dudić, kao i kuma Zorica Brunclik, koja se zaplakala kada je novinarima davala izjavu. Zorica je došla sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ćerkom Zlatom, zetom Milošem Vujanovićem, sinom i snajkom, Dajana Paunović, Saša Matić, pevačica Milica Jokić stigla je u pratnji dečka Luke Dačića...

Među gostima su bili i ličnosti iz političkog sveta, a među njima Ivica Dačić sa suprugom, Nikola Selaković, Branko Ružić...

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Gordana Šaulić i Ilda Šaulić su davale izjave novinarima. Obe su bile više nego uzbuđene, a udovica Šabana Šaulića se jedva suzdržala da ne zaplače.

03:18

Zorica Brunclik se kroz suze prisetila Šabanovih reči o Mihajlovoj svadbi

Voditelj Zoran Pejić bio je veoma raspoložen za izjavu pre ulaska u salu.

"Potrudio sam se da lepo izgledam, uvek sam govorio da odelo čini čoveka. Šaban je bio vrlo veseo na svadbama ćerke Sanele i Ilde, ali je želeo da oženi Mihajla. Mislim da je baš ovako nešto želeo, siguran sam da je Goca preuzela organizaciju na sebe da sve bude kako je on hteo. Mi, njegovi prijatelji, potrudićemo se da uveličao ovaj događaj iako Šaban nije tu", izjavio je Peja.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

Pevač Emir Habibović spremio je kovertu za mladence.

"Pun sam emocija, ne znam šta da kažem. Nemam pta da posavetujem Mihajla,misli da je to Goca uradila dobro, ali i Šaban dok je bio živ. Nismo im nista kupili, pripremili smo kovertu koja svima zatreba, a oni sami neka kupe šta žele". rekao je Emir Habibović.

Brat pokojnog Šabana Šaulića, pevač Hasan Duduć, bio je veoma emotivan.

"Jako mi je teško, nedostaje mi moj brat. Voleo bih da je on ovde. Sećam se kako je palio cigaru i pričao kako jedva čeka da oženi Mihajla, a ja sam mu govorio da ga pusti da proživi. Mihajlu želim puno dece i sreće u ljubavi, ako već nije imao stric, da ima on", poručio je Hasan.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

Mladoženjina majka Gordana Goca Šaulić je za Kurir danas poručila da je ujedno i srećna i tužna.

"Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila", zaključila je Goca za Kurir.

01:47

Goca i Ilda Šaulić na Mihajlovoj svadbi

Podsetimo, Šaulićeva izabranica je vaspitačica i radi u jednoj privatnoj predškolskoj ustanovi u Beogradu, čija je inače i vlasnica.

Pre nego što je uplovila u emotivni odnos sa Šaulićem, Marina je često bila viđena na gradskim događajima i među prijateljima ima mnogo javnosti poznatih osoba. No, sada se potpuno posvetila poslu kojim se bavi i ljubavi sa Mihajlom. Inače, Šaulić je za kume izabrao Darka Ristića, koji je javnosti poznat kao menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

03:30

ILDA ŠAULIĆ IMA SUPER HOBI ZA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Očekujem od novinara da dođu da vidimo ko koliko zna PROGOVORILA I O POTOMSTVU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track