DECA ODLAZE, A JA OSTAJEM! Goca 20 godina živi u velelepnoj VILI U SURČINU, svako ima KUTAK, a samo bi se pod ovim uslovom ISELILA
Foto: Marina Lopičić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DECA ODLAZE, A JA OSTAJEM! Goca 20 godina živi u velelepnoj VILI U SURČINU, svako ima KUTAK, a samo bi se pod ovim uslovom ISELILA

Stars -

Pevačica Goca Božinovska živi godinama u vili u Surčinu, gde su sada i njen sin Mirko i njegova žena Bojana.

Snajka Bojana i unuk Zoran uneli su posebnu energiju u dom, a porodica će sada postati bogatija za još jednog člana čiji dolazak na svet svi ukućani željno iščekuju.

Goca Božinovska
foto: FOTO KURIR

Goca se u vilu uselila kada se udala za Zorana Šijana, a nakon prerane smrti supruga, pevačica je nastavila život sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom i kako kaže, njihov porodični dom čuva najlepše uspomene.

1 / 9 Foto: FOTO KURIR

- Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo... Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: "U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci." E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo - izjavila je pevačica jednom prilikom.

Mirko Šijan
foto: Marina Lopičić, Nenad Kostić

Gocina porodična kuća u Surčinu okružena je kapijom impresivnih dimenzija ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, dok u prostranom dvorištu tokom letnjih dana članovi porodice najviše vremena provode pored bazena.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja