00:30

Evo kako su se provodile Ražnatovićke na svadbi Mihajla Šaulića

CECA SE OPUSTILA SA SESTROM NA SVADBI MIHAJLA ŠAULIĆA Lidija u uskoj crnoj haljini, a onda je ONA uzela mikrofon (VIDEO)

Stars -

Mihajlo Šaulić, konzul Srbije u Cirihu, sin pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića oženio se u nedelju, a gala proslava održana je u jednom prestižnom beogradskom hotelu.

Više od 400 zvanica uveličalo je sreću mladenaca, a svadbi su prisustvovali, sem estrade, i mnogi političari.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić uživale su tokom večeri, pa su sve vreme pevale i nazdravljale, a momente sa lica mesta podelila je Anastasija, koja je u jednom trenutku zapevala.

Lidija Ocokoljić
foto: Printscreen

Lidija se na veselju sina pokojnog pevača Šabana Šaulića pojavila u crnoj, uskoj toaleti, koja joj je odlično pristajala, dok je dugu, plavu kosu pustila da joj pada preko grudi. Svetlucavi detalji na Lidiji bili su sastavni deo njenog stajlinga za svadbu Mihajla Šaulića, konzula Srbije u Cirihu, koja je potrajala do ranih jutarnjih sati.

00:59

Mladenci Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović izašli da ispoziraju nakon venčanja

Pevačice Marina Tadić, Zorica Brunclik, Milica Jokić, voditelji Zoran Pejić Peja i Dajana Paunović, folkeri Saša Matić i Nenad Manojlović, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš i drugi takođe su došli da uveličaju ovo slavlje.

kurir.rs

Bonus video:

01:47

Goca i Ilda Šaulić na Mihajlovoj svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track