Najnovije vesti

ŠOK! JA SAM DOŠLA OVDE DA SE UDAM I ČISTI SE! Jelena Maćić osula po devojkama iz unutrašnjosti: To su PROFESIONALNE UDVARAČICE
05:39

ŠOK! JA SAM DOŠLA OVDE DA SE UDAM I ČISTI SE! Jelena Maćić osula po devojkama iz unutrašnjosti: To su PROFESIONALNE UDVARAČICE

realna priča

JELENA MAĆIĆ OSULA PALJBU PO DEVOJKAMA IZ PROVINCIJE: Njima je samo da se venčaju, ne biraju sredstva! TO SU PROFESIONALNE UDAVAČE

Stars
14:51h

Šminkerka Jelena Maćić gostovala je u Realnoj priči na Kurir televiziji gde je progovorila o udaji, devojkama iz unutrašnjosti, ali i muškarcima.

Naime, ona je navela da najveću šansu za udaju imaju devojke iz unutrašnjosti i da one ne biraju sredstva, a potom je ispričala priču koja joj se mnogo puta desila.

- Svi moji prijatelji su se oženili na sledeći način. Po pravilu su sve iz unutrašnjosti, a mnogo vole da studiraju ekonomiju i prava. Uzaludno, žena pravnik, pa sestro slatka daj mi jednog svetskog advokata da je došao iz Srbije. Svi znamo kako se zovu muškarci, ali nema ni jedne žene. Advokatura je muški svet, ne znam šta će tu. Možda da budu u pravnoj službi i da čekaju da ih direktor kresne - rekla je Maćić.

Jelena Maćić, Realna priča
foto: Kurir Televizija

- Da se vratimo mi na te devojke iz unutrašnjosti. One tako dođu skockane i sređene. Tačno one znaju gde treba da se pojave. Ona je došla da se uda. Devojke u Beogradu nemaju šanse protiv njih. Ta devojka je spalila sve mostove iza sebe, ona se u selo ne vraća. Ti sestro sa Dorćola, iz blokova, živiš sa roditeljima i taj stan ćeš da naslediš. Ja sam došla ovde da se udam i čisti se. To tako funkcioniše - rekla je Maćić.

- One tako dođu i skroz su skoncentrisane na to. One imaju tu beskrajnu energiju i strpljenje da sede, prekrste ručice i rašire one očice i samo trepću. Reč ne progovaraju - rekla je Maćić.

Voditeljku Isidoru Lukić interesovalo je kako to muškarcima može da bude zanimljivo, pa je Jelena to bliže objasnila.

Jelena Maćić, Realna priča
foto: Kurir Televizija

- Muškarcu to imponuje, rvao se sa nekom tri godine i odjednom tišina. Njemu to prija. On se ne ženi zato što se zaljubio nego zato što mu je vreme. Pobogu, udaje se ona koja se našla pored muškarca koja se zatekla tu kad je on shvatio da mu je vreme da se ženi. Muškarac se ženi sa odgovarajućom, a zaljubljuje se kasnije u neku drugu. Ta druga je neka sa kojom se rvao - rekla je Maćić.

- Da li si ikada obratila pažnju kako muškarci izgledaju u kafanama? Dakle, do ponoći đene, đene. Međutim, kada krenu oni "patos hitovi", kažu "konobar, daj flašu". Ja obožavam da ih gledam. Krenu da piju, a izraz lica kao da mu je neko sa oproštenjem govno stavio pod nos. On ne uživa u tome, nego kao da ga je sva muka ovog sveta stisla i on peva na sav glas o nekoj nesrećnoj ljubavi. On peva o onoj sa kojom se nikada nije oženio. Kako ja da izađem uveče kada su 90% muškaraca nesrećni i samo što suzu ne puštaju. Gde je tu provod - rekla je Maćić.

- Tu su sada i ove "gluvoneme" koje ne piju alkohol, dok se ne udaju. Konobar im prilazi i pita ih šta će da popiju, a one tu kažu pa multivitaminski sok. Uglavnom kada ustanu da igraju to je samo par pokreta, pa se vrate dole jer ne smeju da se znoje - rekla je Maćić.

Jelena Maćić, Realna priča
foto: Kurir Televizija

- Onda taj čovek je nju ozbiljno shvatio jer pomisli u sebi "evo konačno neko ko me ceni". Ona njega gleda kao Boga, kakvu god glupost da napravi one kažu "ljubavi, ti si u pravu" - rekla je Maćić.

- Onda one tu njima pumpaju ego i on nju konačno izvodi u društvo. On nju tu predstavi, a ona ne progovara i samo ga gleda ko tele. Za stolom su "vrištulje" kao što sam ja i par takvih. Sad njemu to imponuje jer razmišlja 'vidite kakvu ja imam, a kakve vi'. Kada dođu kući ona njemu priča kako je bolji od ovih drugih jer mora fizički da ga odvoji. Mora da ga ubedi da to nije njegov nivo - rekla je Maćić.

- Ako ja njoj ne zapamtim ime, a vidim je 3 puta on se ženi. Kada se oženi posle mesec dana ona progovori i one ne pričaju malo. To je profesionalna udavača, ali to ne možeš muškarcima objasniti - rekla je Maćić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

GLUMAC POPULARNE SRPSKE SERIJE ZAPROSIO KOLEGINICU: Marko je pitao da se uda za njega u azilu za slonove! (VIDEO)
00:15

GLUMAC POPULARNE SRPSKE SERIJE ZAPROSIO KOLEGINICU: Marko je pitao da se uda za njega u azilu za slonove! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja