ŠAULIĆIMA KONZULAT ZA STAN U CIRIHU DAJE 5.000 €! Hoće sve da urede po SVOJIM željama, a evo šta Marina PLANIRA sa svojim vrtićem
Foto: Nemanja Nikolić

OTKRIVAMO

ŠAULIĆIMA KONZULAT ZA STAN U CIRIHU DAJE 5.000 €! Hoće sve da urede po SVOJIM željama, a evo šta Marina PLANIRA sa svojim vrtićem

Stars -

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić, prošlog vikenda se oženio izabranicom Marinom Velimirović.

Kao što smo već pisali, on je donedavno, kako su nam otkrili izvori iz Švajcarske, stanovao u hotelu koji je u blizini konzulata. Kako se datum venčanja približio, Mihajlo je tada otkazao smeštaj i iznajmio stan u kojem će živeti sa trudnom suprugom.

Mihajlo Šaulić, Svadba, Venčanje
foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Kako dalje saznajemo, novopečeni mladenci žele da urede stan po svom ukusu, pa su se stoga odlučili za nenamešten stan.

- Mihajlo i Marina nisu hteli da iznajme uređen stan. Oni će zajedničkim snagama sve urediti po svom ukusu. Sad im predstoji potraga za nameštajem i svim ostalim detaljima oko uređenja prostora gde će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. Njih dvoje sledeće nedelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu - priča naš izvor, pa dodaje:

- Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je vlasnica, prepustila je svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše poverenja i uopšte se ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj - završava naš izvor.

Podsetimo, Mihajlo Šaulić bavi se veoma odgovornim poslom. On je generalni konzul Srbije u Cirihu i već izvesno vreme živi na relaciji Švajcarska-Beograd.

Mihajlo šaulić
foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić, Instagram

Njegova supruga Marina, koja je na venčanju uzela prezime Šaulić, rođena je na Ubu i odmalena je važila za pravu lepoticu. Ona je odrasla u prosečnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:59

Mladenci Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović izašli da ispoziraju nakon venčanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track