"LOBANJA JOJ JE IZDEFORMISANA, JEDVA DIŠE, UŽIVO JE SVE JEZIVIJE!" Uki Q progovorila o stanju sestre Sare nakon KRVNIČKOG nasilja
Foto: Ministarstvo Odbrane, Printscreen/Instagram

tuga

"LOBANJA JOJ JE IZDEFORMISANA, JEDVA DIŠE, UŽIVO JE SVE JEZIVIJE!" Uki Q progovorila o stanju sestre Sare nakon KRVNIČKOG nasilja

Stars -

Javnost su potresle fotografije Sare (19), koje je objavila njena sestra Tiktokerka Una Kablar, nakon što je pretučena od strane muža Damjana Hadžića.

Sestra Uki Q završila je u bolnici zbog teških povreda, a pored nje, povrede je zadobila i njihova beba koju su dobili pre dva meseca. Uki je sada otkrila nove detalje agonije.

Sara H., S.H., Damjan Hadžić, D.H., Una Kablar, Uki Q
foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

- Lake telesne povrede: gubljenje svesti, jedva diše i dalje, lobanja joj je komplet izdeformisana od silnih čvoruga, popucali kapilari po licu i beonjači, otok, o vratu da ne pričam... Uživo sve mnogo strašnije i jezivije izgleda, ne može da se dočara preko video/foto zapisa jer kamera guta boju - napisala je Una na Instagramu i dodala:

Uki K
foto: Printscreen

- Inače da naglasim da je Sara kao dete pre nekoliko godina imala dva ozbiljnija potresa mozga i frakturu lobanje, gde je prilikom jednog izgubila vid na nekoliko sati i strogo joj je naglašeno da ne sme da povređuje glavu. On je to znao.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Uki Q otkrila nove detalje agonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja