"VRATILA BIH SE U ZG ZA 500.000 € I DA PORED MENE SEDI CECA REDŽEPOVA!" Karleuša otkrila svoje uslove za povratak u Grand! ŠOK
Foto: Ana Paunković

u svom stilu!

"VRATILA BIH SE U ZG ZA 500.000 € I DA PORED MENE SEDI CECA REDŽEPOVA!" Karleuša otkrila svoje uslove za povratak u Grand! ŠOK

Stars -

Kao što je Kurir pisao, Jelena Karleuša je nakon šest godina žiriranja napustila muzičko takmičenje "Zvezda Granda" zbog novca.

Naime, Jelena je, da bi učestvovala u novoj sezoni, tražila povećanje honorara.

Zvezde Granda, Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Prva TV, Ana Paunković, Damir Dervišagić, Shutterstock

"Mala od skandala" je zahtevala iznos od 190.000 evra po sezoni. Međutim, "Grand" nije želeo da joj isplati tu sumu, pa je došlo do prekida saradnje, a umesto nje je došla Ceca Ražnatović.

Da su naša saznanja istinita, indirektno je na svom Instagram storiju potvrdila i sama Jelena. Ona je u svom stilu prokomentarisala dugo čuvanu tajnu, o kojoj do sad niko od aktera nije hteo javno da govori.

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović
foto: Stefan Stojanović MONDO, Damir Dervišagić

Da bi se vratila u žiri popularnog takmičenja, Karleuša ima dva uslova:

- Ovo je dokaz koliko sam uvek bila skromna. Ja, mala namučena sirotica. Ali, sada kada je šou uništen, morala bih da dobijem bar 500.000 kako bih bila raspoložena i uspela da vratim gledanost! - napisala je JK, a onda potkačila i svoju ljutu protivnicu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je uspela da izdejstvuje honorar od 100.000 evra po sezoni.

- Moj drugi uslov bi bio da pored mene sedi Ceca Redžepova! - završila je Karleuša u svom stilu.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Podsetimo, Jelena je prošle godine u otvorenom pismu potvrdila da više neće biti deo ovog takmičenja, međutim, nigde nije spomenula da je problem nastao zbog novca.

- Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz "Zvezda Granda" i u skladu s tim, na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine obavestila sam "Grand" produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela da bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati nadalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću - poručila je tada pevačica i priložila sliku zahteva za raskid ugovora.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:28

Jelena Karleuša intimne delove prekila trakom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track