NAKON NASILJA, OBRNULI PLOČU! Evo kako se PONAŠAJU Kristijan i Emil u policiji - čeka se i dolazak Ćertića! ZAVLADAO MUK
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

brane se ćutanjem!

NAKON NASILJA, OBRNULI PLOČU! Evo kako se PONAŠAJU Kristijan i Emil u policiji - čeka se i dolazak Ćertića! ZAVLADAO MUK

Stars -

Kristijan Golubović i Emil Kamenov nešto posle 14 sati danas privedeni su u Policijsku stanicu nakon što su prebili cimera iz Zadruge Uroša Ćertića.

Kako Kurir saznaje, Uroš Ćertić odveden je na preglede i čeka se lekarski izveštaj, na osnovu koga će tužilac kvalifikovati delo i doneti odluku o daljem postupanju.

Za sada nisu zvanično uhapšeni, već samo privedeni na razgovor. A kako prenose mediji, poznato je i kako se Kristijan i Emil ponašaju u policiji.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Pink.rs

- Trenutno samo ćute i čekaju da dođe advokat. Odbijaju da pričaju o onome što se desilo, odnosno za sada se brane ćutanjem - rekao je izvor za domaće medije.

Takođe, čeka se da dođe Uroš Ćertić u policiju i da iskaz.

- Mora da se vidi i da li će ih on teretiti, pa će se znati dalji tok. On je na pregledu i kada završi doći će u policiju - kaže izvor za domaće medije.

Kristijan Golubović
foto: Pritnscreen

Podsetimo, njih dvojica će morati da plate kazne u iznosu od po 50.000 evra, a šta će nadležni organi odlučiti u ovom slučaju ostaje nam da saznamo.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:44

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZA 1 DAN ZARADIO 3.800 DOLARA! Kristina pokazala dokaz pa šokirala: Za 3 meseca uzme 50.000 EVRA OD TIK TOKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track