BILA JE ZVEZDA 90-IH: Pevala po kafanama sa 13, nestala sa scene, napustila Srbiju, dogurala do 115 KG, a evo kakva je BOMBA danas
Foto: Printscreen

BILA JE ZVEZDA 90-IH: Pevala po kafanama sa 13, nestala sa scene, napustila Srbiju, dogurala do 115 KG, a evo kakva je BOMBA danas

Stars -

Pevačica narodne muzike Anica Milenković započela je muzičku karijeru krajem osamdesetih godina prošlog veka, a potom se povukla sa scene i odselila u Ameriku.

Anica Milenković
foto: Printscreen Tiktok

Muzičku karijeru započela je kao dete, sa svega 13 godina, pa je tako nastupe uklapala sa školom. Koliko je početak bio težak za nju, govorila je Anica u inervjuu za "Sabor" pre dosta godina.

1 / 8 Foto: Printscreen

- Teško je bilo biti đak i pevač u isto vreme. Koliko sam tugovala, patila i plakala samo ja znam! Posle časova, moji vršnjaci su išli na seoske svetkovine i zabave, a ja sam žurila na koncerte, gostovanja na radio i TV-stanicama. Putovala sam, vraćala se kasno kući, bila hronično neispavana - pričala je ona. Anica se potom potpuno povukla sa scene, napustila Srbiju, i sad živi u Americi. Zbog porodičnih problema počela je da se goji, pa je u jednom trenutku imala čak 115 kilograma.

"U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je iamo godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim - ispričala je Anica jednom prilikom za "Hit informer".

A onda je, za šest meseci, uspela da smrša 52 kilograma i danas izgleda odlično.

kurir.rs

00:10

Marina Visković snimkom zapalila mreže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track