SKANDALOZNI SNIMAK MILICE DABOVIĆ SA PLAŽE: Raširila noge u bikiniju i skroz spustila kameru! Komentari samo pljušte (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

BEZOBRAzNO

SKANDALOZNI SNIMAK MILICE DABOVIĆ SA PLAŽE: Raširila noge u bikiniju i skroz spustila kameru! Komentari samo pljušte (VIDEO)

Stars -

Milica Dabović, iako više nije aktivna na košarkaškom terenu, veoma je prisutna na društvenim mrežama, gde pratioce svakodnevno obaveštava o dešavanjima u privatnom životu.

Milica je ovog leta delila i fotografije svog novog partnera, ali i mnogo videa sa plaže u veoma oskudnim kupaćim kostimima.

Milica Dabović
foto: Printscreen

Milica je ovog leta udala sestru, a nakon slika i snimaka sa jahte, usledele su i one u bikinijima sa crnogorskih plaža. Prednjačili su kadrovi u tanga donjim delovima, a nije nedostajalo ni snimaka u kojima su u prvom planu njene grudi.

Sada je rešila da na Instagramu podeli stari snimak koji je bezobrazniji od svih. Uprkos negativnim komentarima u kojima joj pratioci objašnjavaju "kako treba da izgleda i da se ponaša majka maloletnog deteta", Milica je rešila da na plažu ode u mikro bikiniju, legne na peškir i raširi noge.

kurir.rs

Bonus video:

02:49

MILICA DABOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV O NOVOM DEČKU: Stefan ga već zove TATA! Evo kako su se upoznali i KO JE KOME IZJAVIO LJUBAV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track