"KO NAJVIŠE PLATI, DAJEM SNIMAK IZ HOTELA" Opsednuti fan TVRDI da je platio 10.000 € da bi bio INTIMAN sa Manojlovićkom
Foto: Kurir televizija

šok!

"KO NAJVIŠE PLATI, DAJEM SNIMAK IZ HOTELA" Opsednuti fan TVRDI da je platio 10.000 € da bi bio INTIMAN sa Manojlovićkom

Stars -

Pevačica Rada Manojlović raskinula je vezu sa Harisom Berkovićem, a sada ju je "opsednuti fan" optužio da joj je platio 10.000 evra da bi bio intiman sa njom.

Koliko je lepo kada si poznata ličnost, tolika ta slava može da ti donese i neke baš ružne trenutke.

To je upravo slučaj naše pevačice Rade Manojlović koju očigledno opseda fan, pa kako bi pokušao da privuče pažnju na sebe služeći se gnusnim tvrdnjama i uvredama.

Dario Šogorović
foto: Printscrene

Reč je o učesniku rijaliti programa "Parovi", Dariju Šogoroviću, koji pevačicu prati na društvenoj mreži Instagram, često ide na njene nastupe i voli da se fotografiše sa njom. Ta ljubaznost Radina da pozira sa obožavaocem ovog puta otišla je predaleko.

On je objavio "licitaciju" u kojoj ko ponudi najviše novca navodno dobija snimak iz hotela u kom je navodno bio intiman sa Radom Manojlović.

- Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema šta joj nisam radio za taj novac - navodno je napisao između ostalog Šorogović.

Dario Šogorović
foto: Printscreen

"Momak sazreo i opametio se, naravno da niste više zajedno i da ne želiš da komentarišeš zašto. Varala si ga na svakom koraku kao što si ga varala sa mnom. Imam još tvoje gole slike iz hotela. Uništila si onako mladom momku karijeru, ali zato se i jesi osušila i propala. Onaj gore vidi sve pa vrati", napisao je on.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

Grom udario u Sjenici, Rada Manojlović snimkom nasmejala sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track