00:28

Stefan Karić oduševljen dok mu Tijana Em peva

OPA, BATO

NOVA LJUBAV NA POMOLU! Stefan Karić muva Tijanu M, ZADNJI DINAR DAO NA PEVAČICU, zadrugar PUKO 2.500 evra na ženu od sultana

Stars -

Otkako je raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević, Stefan Karić je pravi slobodan strelac. Ovoga puta je bacio oko na Tijanu Milentijević, poznatiju kao "žena od sultana". I poslednji dinar je dao na nju.

Stefan Karić
foto: Kurir

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" bio je na žurki koju je organizovao Bata Laki u sredu uveče, a gde je nastupala pevačica. Čim je uzela mikrofon u ruke da odradi svoj blok, Karić je skočio sa stolice i iz džepa izvadio 200 evra i dao Tijani. Celo veče pogled nije skidao sa nje, a ni ona nije bila imuna na dojučerašnjeg zadrugara. Smeškala mu se, pevala i vrckala guzom. On je svaku numeru lepo počastio sa po 100 ili 200 evra, a kada se sve zajedno sabere, koštala ga je oko 2.500 evra. Kako saznajemo, Stefanu se Tijana i te kako dopada i već su neko vreme u komunikaciji. Kako će njihov odnos da se razvija, ostaje nam da vidimo.Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Tijanom i sa Stefanom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Lj. S.

01:26:06

SCENIRANJE 02.10.2022. LIDIJA VUKICEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja