SAŠA POPOVIĆ IZNENADIO ĆERKU I SUZANINOG SINA! Bivši direktor Granda odrešio kesu, otkrio šta su dobili njegovi naslednici
Foto: Nemanja Nikolić

PRIZNAO

SAŠA POPOVIĆ IZNENADIO ĆERKU I SUZANINOG SINA! Bivši direktor Granda odrešio kesu, otkrio šta su dobili njegovi naslednici

Stars -

Nekadašnji direktor "Granda" Saša Popović i dalje je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", u ulozi žirija, a njegov privatan život godinama je zanimljiv javnosti.

Saša Popović iz braka sa pevačicom Suzanom Jovanović ima ćerku Aleksandru, dok ona iz prethodne emotivne veze ima sina Danijela.

Aleksandra Popović
foto: Damir Dervišagić

Saša Danijela doživljava kao svog sina, a njegov sadašnji potez samo pokazuje koliko mu je stalo do Suzaninog naslednika.

Popović je, naime, i Aleksandri i Danijelu kupio po stan u srpskoj prestonici, pa oboje neće morati da razmišljaju o svom krovu nad glavom.

Porše, Saša Popović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša je kratko potvrdio ove navode.

- Istina je, kupio sam dva stana, jedan za ćerku, a drugi za sina - kazao je Saša.

Popović je nedavno, podsetimo, otkrio detalje o odluci da batali učešće u gorepomenutom takmičenju, pa je naveo i šta se dogodilo nekoliko meseci kasnije. Bivši direktor "Granda" istakao je da su on i njegova prijateljica i saradnica Lepa Brena prodali produkciju, pa su se okrenuli drugim biznisima.

Saša Popović
foto: Printscreen

- Kada smo Brena i ja pre dve godine prodali "Grand produkciju" rekao sam supruzi Suzani - dosta mi je svega, idem u penziju - istakao je Popović, međutim, došlo je do preokreta.

- Posle tri meseca nisam znao sta ću sa sobom, pa sam vratio snimanju "Zvezda Granda" i rekao - ma, kakva penzija! - otkrio je on tad.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track