Najnovije vesti

POKOJNI MARINKO ROKVIĆ VANBRAČNOG SINA ODMAH JE PRIZNAO: Svi znaju kako izgleda Dario, a ovo je njegova majka Mila (FOTO)
Foto: Printscreen

sve mu je pružila

POKOJNI MARINKO ROKVIĆ VANBRAČNOG SINA ODMAH JE PRIZNAO: Svi znaju kako izgleda Dario, a ovo je njegova majka Mila (FOTO)

Stars

Marinko Rokvić preminuo je nešto više od godinu dana preminuo je nakon teške bolesti i iza sebe ostavio neutešnu suprugu Slavicu, sinove Nikolu i Marka, kao i vanbračnog sina Darija, kog je dobio iz velike ljubavi sa Milom, koja se ne eksponira u javnosti.

Pre više od trideset godina, Marinko Rokvić uplovio je u strasnu romansu sa izvesnom Milom nakon čega je na svet došao njihov sin Dario, a iako se sa njom nikada nije oženio, pevač je bez dileme prihvatio sina i dao mu svoje prezime.

Dario Rokvić
foto: Prinscreen

- Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - rekao je jednom prilikom Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćo po ocu, Markom i Nikolom.

Prva ljubav Marinka Rokvića nikada se nije eksponirala javno i svojski se trudila da neguje prijateljske odnose sa ocem svog sina.

- Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

Dario Rokvić svoju sreću pronašao je pored Portugalke sa kojom ima dva sina, Romea i Matea. Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pevača, ali je u Beograd došao na pomen posle 40 dana.

- Nije imao poslednju želju. Bio je vrlo ponosan na sve nas, na sve što smo postigli i kako smo dobri roditelji našoj deci. Bili smo bliski, i to je velika stvar. Moja, Markova i Nikolina deca su bliska. Vredan sam na oca, ali nisam talentovan za pevanje. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme jer ne govore srpski, ali su svesni da je deda bio velika zvezda - rekao je o ocu koga je poslednji put video mesec dana pred smrt, piše "Stori".

kurir.rs

Bonus video:

NIKOLA ROKVIĆ DOVEO SVE DO SUZA POTRESNIM GOVOROM NA SAHRANI OCA MARINKA: Unuk Despot ti je obećao da će naći lek protiv smrti
02:11

NIKOLA ROKVIĆ DOVEO SVE DO SUZA POTRESNIM GOVOROM NA SAHRANI OCA MARINKA: Unuk Despot ti je obećao da će naći lek protiv smrti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track