Najnovije vesti

NAJBOGATIJA JE PEVAČICA NA ESTRADI! Samo jedna njena TORBA vredi kao 2 STANA, živi u vili od 500 KVADRATA, ima 3 pomoćnice
Foto: Printscreen/Instagram

NJOJ JE BAŠ LEPO

NAJBOGATIJA JE PEVAČICA NA ESTRADI! Samo jedna njena TORBA vredi kao 2 STANA, živi u vili od 500 KVADRATA, ima 3 pomoćnice

Stars

Često se u javnosti komentariše i nagađa bogatstvo i imovina naših javnih ličnosti, a mnogi od njih se hvale besnim automobilima, velelepnim vilama, skupocenim stvarima i ostalim luksuzom, međutim, po svemu sudeći, jedna naša pevačica prednjači u svemu u odnosu na ostale kolege sa domaće javne scene.

Podsećanja radi, Dijana Didi Janković, poznatija kao Didi Džej, 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg biznismena IT stručnjaka Danijela Rokvića i od tada ne prestaje da iznenađuje sve svojim luksuznim načinom života.

Dijana Janković, Didi Džej
foto: Kurir

Pevačica i njen suprug imaju impozantnu vilu u Beogradu na Vračaru od 500 kvadratnih metara, tri kućne pomoćnice, što i nije čudo, s obzirom da Dijanin garderober vredi ogromno bogatstvo, a u kući postoji i lift.

Didi Džej
foto: Privatna arhiva

Inače, Dijana u svojoj kolekciji ima "Birkin torbu" u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu. Naime, za tu torbu, koja je jedna prodata za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja čak šest godina.

Didi Džej
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica poseduje i cipele koje na sebi imaju, kako ona kaže, zlatne "Roleks" satove, a koštaju 2.000 eura.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja