UDATA ZA ŠEIKA TEŠKOG 2 MILIJARDE $: Jelena bin Drai pre godinu se zaklela na JEDNU stvar, a zbog ORLOVA i Srbije sve prekršila
Foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

domovina u srcu

UDATA ZA ŠEIKA TEŠKOG 2 MILIJARDE $: Jelena bin Drai pre godinu se zaklela na JEDNU stvar, a zbog ORLOVA i Srbije sve prekršila

Stars -

Jelena bin Drai (41), supruga šeika Saida, obećala je pratiocima na društvenim mrežama da će 2021. godinu iskoristiti za reset i preko potreban odmor od socijalnih platformi, te da se na njima uopšte neće oglašavati u periodu od tačno godinu dana. I toga se u pridržava.

Nakon što je u julu prošle godine po četvrti put postala mama, Jelena Jakovljević bin Drai izgubila nam se iz vida. Posvećena je ćerki Asji i sinovima Hilalu, Hamdanu i Rašidu, kao i velikoj poslovnoj imperiji koju vodu zajedno sa suprugom, arapskim biznismenom Saidom bin Draijem.

Pune dve godine Jelena nije aktivna ni na Instagramu, gde je, s vremena na vreme, umela da nam prenese delić atmosfere iz svoje arapske bajke. Ipak, konačno joj se ušlo u trag, i to na Svetskom prvenstvu. Nekadašnja mis Srbije stigla je u Katar sa ocem Predragom, bratom Peđom i njegovom suprugom Rankom, kako bi svi zajedno ispratili odlučujući meč između Srbije i Švajcarske.

Jelena bin Drai
foto: Printscreen

Fotografijom sa Jelenom i Rankom, nekadašnjom učesnicom Velikog brata, na Instagramu se pohvalio i Nikola Stojilković, suprug Danice Karić.

Podsetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Venčali su se 2008. u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:11

Milici Pavlović nije dobro posle eliminacije orlova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track