BOBA ŽIVOJINOVIĆ S BIVŠOM SLAVI NOVU GODINU: Isplivala stara fotografija srećne porodice, jedan detalj su svi PRIMETILI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

i dalje u dobrim odnosima

BOBA ŽIVOJINOVIĆ S BIVŠOM SLAVI NOVU GODINU: Isplivala stara fotografija srećne porodice, jedan detalj su svi PRIMETILI (FOTO)

Stars -

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović bio je u emotivnoj vezi sa Zoricom Nakić i iz koje je na svet došao Filip. Na šarm i lepotu ove Beograđanke nije ostao imun nekadašnji teniser, a iako je samo nekoliko godina nakon Filipovog rođenja usledio rastanak, fotografija Bobe Živojinovića i Zorice Nakić sa sinom svedoči njihovoj velikoj ljubavi.

Naima, na društvenim mrežama pojavila se jedna stara uspomena na kojoj se tročlana porodica u toploj kućnoj atmosferi raduje dolasku novogodišnjih i božićnih praznika.

Fotografija Bobe Živojinovića i Zorice Nakić sa tada malenim Filipom na kojoj su pored jelke i Deda Mraza izazvala je lavinu pozitivnih komentara i svi se slažu da ovaj trio odaje utisak zaista srećne zajednice.

Filipovi roditelji nakon kraha braka ostali su u odličnim odnosima, svako je krenuo svojim putem i otpočeo novo životno poglavlje. Zorica se udala za bivšeg košarkaša Ivu Nakića sa kojim se preselila u Ameriku i dobila sina i ćerku.

kurir.rs

Bonus video:

00:50

Viktor Živojinović slavi rođendan, a evo ko je sve bio tu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track