MOKA SLAVNIĆ OTVORIO DUŠU! Oglasio se nakon što je njegova snaja Ana ostavila Zvezdana: Znala je da je otišao u ZMIJARNIK...
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

I to ih je snašlo

MOKA SLAVNIĆ OTVORIO DUŠU! Oglasio se nakon što je njegova snaja Ana ostavila Zvezdana: Znala je da je otišao u ZMIJARNIK...

Stars -

Zvezdana Slavnića ostavila je supruga Ana. Sin Zorana Moke Slavnića zbližio se sa Aleksandrom Nikolić, što smeta njegovoj partnerki, koja je rešila da sa zadrugarom prekine svaki odnos. Zajedno su 15 godina.

Ona je za medije poručila da je Zvezdanu zamerila i druge stvari, kao i da nije ispoštovao ono što su se dogovorili pre njegovog ulaska.

Aleksandra Nikolić, Zvezdan Slavnić
foto: Screenshot

Pozvali smo Zvezdanovog oca Zorana Moku Slavnića, koji poručuje da će dati sve od sebe da ubedi snajku Anu da se ne razvode.

- Vodim krvavu borbu tri meseca, praktično otkad su ušli unutra, sa dve teme - ko se kome sviđa i ko kome šta radi. Da je Zvezdanu prijalo društvo sa Aleksandrom i obrnuto, to je tačno. Suludo bi bilo da neko to negira i sa tim sam saglasan. Namere koje se ostvaruju pojedinim potezima, da svi to vidimo, ne bi mogle da se sakriju - priča Moka i nastavlja:

Aleksandra Nikolić, Zvezdan Slavnić
foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

- Ana, Zvezdanova žena, jeste šmeker, mangupčić u pozitivnom smislu. Znala je da Zvezdan nije otišao u crkvu, već u zmijarnik, gde je prisutno 50 različitih karaktera, a baš mnogi i nemaju karakter. Stalno me pitaju, da sam na poziciji snajke, kako bih reagovao, rekao sam da još uvek nisam čuo da se pogledom prave deca. Da se ne šalim preterano, jer još uvek mislim da ću možda uspeti mojim autoritetom da promenim Anino mišljenje. Kažu da je rijaliti psihološka igra, a za takvu igru treba da budu pametni ljudi. Ne vidim baš mnogo njih koji su na to spremni, ali zato za prljavo, podmuklo, koristoljubivo i krajnje nemoralno ponašanje - to vidimo svaki dan. Ko to ne može da izdrži, ispada. Ko ukalja obraz, ako je, po Zvezdanovoj Ani, on to uradio, neka on to raščisti, ja ću biti na strani pravde - smatra on.

Zoran Slavnić, Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/Pink, Dado Đilas

Na pitanje da li misli da se njegov sin koleba i da je zapravo zaljubljen u Aleksandru, Slavnić je bio direktan: - U to ne verujem! Da mu je prijatno, jeste, pa mora s nekim da priča. On je bio i s Matorom i Cvetom, sa onom malom od 17 godina, koja ga podseća na ćerku. Odličan je s Kulićkom i najboljom Aleksandrinom drugaricom, pa ne može da se druži sa njih sedamnaest. Da postoje simpatije, to bi i slep video. Mene zanima namera da li je pokazao, kao što vidimo na Filipu Caru, koji transparentno kaže Aleks da mu je lepo s njom i upitao je da li je i njoj lepo s njim. Zvezdan nije došao ni blizu toga da se izjasni o nekom dubljem osećaju, zato pitam ljude koji to kanal gledate i šta ja to ne vidim?! Ljubaznost mog sina ne bi trebalo da mu žena uzme za takav akt neoprostivosti. Pitam sad vas, šta nisam dobro video u 74. godini - zaključuje on.

Zvezdan Slavnić
foto: MUP, Printscreen/Youtube

Ljiljana Stanišić

01:34:26

SCENIRANJE 04.12.2022. MIROSLAV ILIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track