HAOS U KATARU! Gudeljove majka i sestra ne žele da vide ANASTASIJU, ovakav KARAMBOL niko nije očekivao!
Foto: Nemanja Nikolić, EPA/Raul Caro, Printskrin/Instagram

tantalove muke

HAOS U KATARU! Gudeljove majka i sestra ne žele da vide ANASTASIJU, ovakav KARAMBOL niko nije očekivao!

Stars -

Anastasija Ražnatović nije u dobrim odnosima s porodicom svog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja, tačnije s njegovom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, koje ne žele nikakav kontakt s mladom pevačicom.

To je potvrdio i njihov boravak u Kataru na Svetskom fudbalskom prvenstvu, gde, kako saznajemo, nisu imale nikakav kontakt na izričit zahtev Olivere i Vanje!

Njih dve su, prema priči našeg izvora, od Nemanje tražile da dobiju razdvojene karte tako da na tribinama ne budu u blizini Ražnatovićke, što se i desilo. To, međutim, nije ono što je najviše zasmetalo pevačici, koliko činjenica da je iza njih sedeo Duško Tošić.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: ATA Images, Damir Dervišagić

- Anastasija je poludela kad je videla njih troje na tribinama. Verovatno je to bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug Jelene Karleuše, koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga. Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje devojke. Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima - navodi izvor Kurira.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se proteklih nedelja mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora i zašto su Olivera i Vanja prekinule kontakt s potencijalnom snajkom. Prvi signal da nešto ne štima bio je to što su njih dve otpratile Anastasiju sa Instagrama, a do tad je sve bilo u redu. Ova situacija navodno je veoma pogodila Anastasiju i pokušala je da izgladi odnos sa njih dve, pa je o tome obavila razgovor s Nemanjom, ali on izgleda nije uspeo da pomiri zavađene strane.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Vanja i Olivera su, kako je ispričao neimenovani izvor za domaće medije pre mesec dana, tada pokušale da kontrolišu vezu Nemanje i Ražnatovićke, što je pevačici jako zasmetalo i usprotivila se tome, pa su njih dve tad rešila da prekinu svaki kontakt s njom.

- Anastasija nije dozvoljava da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo, te su i nju i njenu majku Cecu otpratile sa Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju Nemanjinu bivšu devojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja poslednjih dana - kazao je sagovornik Informera tada.

Treba napomenuti da su Olivera i Vanja od starta zdušno podržavale Nemanjinu vezu sa Anastasijom, da su bile gošće na njenom rođendanu letos u kući Ražnatovića na Dedinju i objavljivale slike sa proslave. Isto tako je i Anastasijina majka Svetlana Ceca Ražnatović izjavljivala da podržava vezu svoje naslednice s fudbalerom, a bila je impresionirana i njegovom porodicom koju je srdačno ugostila u svojoj vili.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Međutim, i Ceca je sad na crnoj listi kod Vanje i Olivere Gudelj, koje su i nju otpratile na Instagramu. Jedini koji je ostao u kontakt sa snajkom Anastasijom je Nemanjin brat Dragi Gudelj, koji je takođe fudbaler, i on je još uvek prati na mrežama.

Žestoka svađa, pa pomirenje

Gudelj i Anastasija zagrljeni u avionu

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj posvađali su se ispred hotela u Kataru, gde je fudbaler odseo sa ostalim reprezentativcima. Prema rečima našeg sagovornika koji se zadesio na licu mesta, pevačica i fudbaler su imali žestoku raspravu više od pola sata.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Kurir

- Mnogi su to videli. Ona je bila besna i ljuta. Nisam čula zbog čega su se raspravljali, ali nije bilo prijatno. To se desilo pred utakmicu sa Švajcarskom i bilo je baš rano ujutru - priča naš sagovornik.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Kurir

Izgleda da su nesuglasice uspeli da regulišu. Ona je bila na utakmici sa Švajcarskom. Objavila je fotografiju i poruku da je uvek uz njega, što je on šerovao na svom profilu. Par se zajedno iz Dohe i vratio u Srbiju, pa je u ponedeljak odleteo zajedno za Sevilju, u prilog čemu svedoče fotografije iz aviona. Oni su poslednji izašli iz letilice, a sedeli su u biznis klasi. Dok mu je Anastasija spavala na ramenu, Gudelj je sve vreme bio na telefonu.

Stars, Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/E.K.

01:34:26

SCENIRANJE 04.12.2022. MIROSLAV ILIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track