OVAKO DANAS IZGLEDA IMANJE U LISOVIĆU: Evo šta se nalazi unutar zidina, nameštaj razbacan na sve strane, a OVO je ostalo ZAPISANO!
Foto: Kurir

malo ko zna

OVAKO DANAS IZGLEDA IMANJE U LISOVIĆU: Evo šta se nalazi unutar zidina, nameštaj razbacan na sve strane, a OVO je ostalo ZAPISANO!

Stars -

Rijaliti "Farma" bio je najgledaniji godinama, a na čuvenom imanju u Lisoviću nekoliko sezona smenjivale su se poznate ličnosti.

Među njima su bili: Topalko, Katarina Živković, Nigor, Cakana, Viktorija, Bebi Dol, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev, Ša, Gagi Đogani, Stanija Dobrojević i drugi živeli su mesecima u seoskim uslovima iz 19. veka.

Farma
foto: Kurir

Nekoliko godina učesnici su održavali imanje, ali, kako se "Farma" ugasila i zagospodarila "Zadruga" o tom prostoru se malo toga zna.

Otvoreni ormari i polomljene police nalaze se u svakoj prostoriji, dok su u nekadašnjem dnevnom boravku svuda po podu prosuti novčići iz rijalitija "Dvor". Takođe, na jednoj od drvenih greda vidi se izrezbaren datum "22.02.2016." i linije koje označavaju dane provedene u rijalitiju.

Farma
foto: Kurir

U kuhinji su učesnici "Farme" često provodili vreme i spremali hranu, ali danas se u njoj nalazi samo polomljeni i razbacani nameštaj, a jedino što je ostalo netaknuto jeste bure u prostoriji u kojoj su se farmeri kupali.

1 / 7 Foto: Kurir

Usred nepokošene trave, poljski toaleti danas su otkriveni, staje razorene i pune šuta, neočišćenog životinjskog izmeta. Tu je i radionica u kojoj je sve nabijeno na nekoliko kvadratnih metara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track