BRUTALNO IZDANJE MAJE BEROVIĆ U ČIZMAMA OD 1.500 €! A utegnuta u mini haljinu pokazala SAVRŠENU liniju, pa i više od toga! TOP
Foto: Printscreen

dovela telo do savršenstva

BRUTALNO IZDANJE MAJE BEROVIĆ U ČIZMAMA OD 1.500 €! A utegnuta u mini haljinu pokazala SAVRŠENU liniju, pa i više od toga! TOP

Stars -

Maja Berović skupocenim stajlingom izazvala je niz komentara. Maja se nakon porođaja vratila na javnu scenu i odmah krenula sa svakodnevnim nastupima, snimanjima spotova i pesama, a mnogi komentarišu njen izgled koji je dovela do savršenstva.

Ona se za snimanje novog spota odlučila za stajling koji je pre svega istakao njenu savršenu liniju.

U pitanju je mini haljina iz nove kolekcije čuvenog francuskog dizajnera Žan Pol Gotjea, čiju je kreaciju Maja nosila i nedavno, a za koju se odlučila i Jelena Karleuša. Ova haljina je nastala kao rezultat saradnje Gotjea i modne kuće “Y/Project” i cena joj je “simboličnih” 445 evra. Ono po čemu je zanimljiva je da se na njoj vidi nago žensko telo, te je u svetu izazvala brojne kontroverze.

Čizme, koje je ukombinovala sa provokativnom haljinom su "balensijaga" i cena im je 1.500 evra, koje je pre nje u skoro svim bojama ponela i Karleuša.

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:03

Maja Berović pokazala stomak nakon porođaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track