INDI OTKRILA RAZLOG TUČE SA SESTROM EDITOM! PREKINULA ĆUTNJU: "Svaka porodica ima lepe i ružne momente..." (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Foto: Profimedia, Nemanja Nikolić, Tamara Trajković

razrešila sve dileme

INDI OTKRILA RAZLOG TUČE SA SESTROM EDITOM! PREKINULA ĆUTNJU: "Svaka porodica ima lepe i ružne momente..." (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Stars -

Danas je kao plamen u medijima odjeknuo video snimak brutalne tuče Indi Aradinović Indi i Edite Aradinović.

Ovim povodom se prva Edita oglasila, te je istakla:

- Braćo i sestre! Drugari i drugarice. Dušmani vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave, i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo ali valjano, s obzirom na to da smo ovde kao dve pijanice ispred supermarketa - napisala je ona.

Edita Aradinović
foto: Printscreen Amidži šou

Tom prilikom, nedugo zatim, Indi je, iako je u toku današnjeg dana izjavila da nema komentara, ipak odlučila da prekine ćutnju, te je na svom Instagramu napisala.

Indi tumači da je razlog tuče to što su rođene u istom horoskopskom znaku.

Indira Aradinović
foto: Printscreen Instagram

- Dragi moji pratioci i mediji, da ne bih svima ponaosob odgovarala: Što se tiče novonastalog snimka koji kruži portalima i mrežama. Svaka porodica ima lepe i ružne momente. Znajući da smo obe emotivne, energične, temperamentne i najbitnije od svega iskrene, rođene u istom znaku, logično je da nekad dođe do porodičnog fajta. I nama je ovo mnogo smešno posle svega. Bilo pa prošlo! Nas dve smo zauvek sestre bićemo jedna za drugu uvek tu, jer se volimo najviše na svetu. U normalnim smo odnosima, ali ne obećavamo da opet neće do nekog "fajta", možda čak i lajv. Vole vas Aradinovićke - napisala je Indi na Instagramu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja