Najnovije vesti

MARIJA KILIBARDA PRVI PUT USLIKANA S VUČELIĆEM! Voditeljka nikad srećnija, Bane je ne ispušta iz VIDA! Svi su komentarisali JEDNO
Foto: Ata images

nasmejani

MARIJA KILIBARDA PRVI PUT USLIKANA S VUČELIĆEM! Voditeljka nikad srećnija, Bane je ne ispušta iz VIDA! Svi su komentarisali JEDNO

Stars

Voditeljka Marija Kilibarda pojavila se večeras prvi put u javnosti sa izabranikom Branislavom Vučelićem. Njih dvoje su bili odlično raspoloženi na veselju koje je ona organizovala, a pripadnici sedme sile mogli su prvi put da ih vide zajedno.

Marija Kilibarda i Bane Vučelić su pozirali zagrljeni, sa osmehom na licu, a svi prisutni su komentarisali da se vidi da su mnogo zaljubljeni jedno u drugo.

Vučelić je odlučio da istupe zajedno u javnosti baš na večerašnjoj promociji njenog brenda, u želji da pokaže koliko je podržava.

1 / 4 Foto: Ata images

Marija je pre samo nekoliko dana prvi put govorila je o ljubavi sa Branislavom Vučelićem. Kako je istakla tada, on joj je najveća podrška, ali i kritičar.

- Mnogi ljudi su nas videli, samo vi možda niste bili na pravom mestu. Mi smo zajedno tri godine. Ne krijem ga, samo nije tip koji voli da obilazi gradska dešavanja. On mi je podrška za sve. Podrška partnera je jedna od najvažnijih stvari - otkrila je voditeljka tada za "Telegraf".

kurir.rs/blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja