Najnovije vesti

KRIMI VEZA! Anđelin rođak član kavačkog klana! Moka UPLAŠEN za Zvezdanov život! Evo šta je košarkaška legenda preduzela
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Saznajemo

KRIMI VEZA! Anđelin rođak član kavačkog klana! Moka UPLAŠEN za Zvezdanov život! Evo šta je košarkaška legenda preduzela

Stars

Anđela Đuričić je zaštićena kao beli medved u spoljnom svetu zbog toga što je jedan njen rođak, kako saznaje Kurir, pripadnik kavačkog klana koji predvodi Radoje Zvicera. Ona o tome ne govori u rijalitiju "Zadruga" gde je posednjih nedelja glavna tema zbog veze sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, a naročito otkako je ušla njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić, koju je prevario sa Crnogorkom.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Ana Ćurčić
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Printscreen/Magazin In

Oni koji su dobro upućeni znaju da Anđela ima jaka leđa iza sebe. - Zvezdan sada žonglira u rijalitiju i igra na više frontova. On ne zna da je Anđela rođaka pripadnika ozloglašenog klana i da ukoliko je bude emotivno povredio može ozbiljno da nadrlja. Ne sviđa im se njegovo ponašanja, a ni ophođenje prema Anđeli otkako je Ana ušla. Može svašta da se desi. Situacija nije nimalo naivna - priča naš izvor blizak Đuričićkinoj familiji.

Zoran Moka Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Zadruga

Prema njegovim rečima, Zvezdanov otac je pokušao da reši situaciju kako ne bi došlo do ozbiljnog problema kada se završi rijaliti. - Moki nije svejedno i uplašen je za život svog sina. On zaista voli Anđelu i navija da bude sa Zvezdanom, ali sada se situacija zakomplikovala kada je Ana ušla. Preko prijatelja je potegao veze da dođe do ljudi iz ovog klana ili njenih bližnjih i da ih zamoli da imaju razumevanja prema njegovom sinu. Videćemo kako će se situacija razvijati, ali ni malo nije naivna stvar. To je potvrdio i Slavnić u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji kada je i sam otkrio da je potegao veze kako bi zaštitio sina od Kavčana.

Ana Slavnić, Zoran Moka Slavnić, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić, ATAImages, Privatna arhiva

- Izašlo je već u novinama da prete Zvezdanu ubistvom. Ne treba se zezati. Hitno sam morao da preduzmem neke mere. Ne mogu da vam kažem koje. Jer šta da se slučajno ne daj Bože se da se to desi, a ja sam se pravio važan i Toša, kao ma jok neće. Kako bih ja to preživeo da sam bio pasivan. Ona je Crnogorka zato je to sve - smatra slavni košarkaš.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Printscreen

Ljiljana Stanišić

SCENIRANJE 29.01.2023. MOKA SLAVNIC
01:31:06

SCENIRANJE 29.01.2023. MOKA SLAVNIC

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja