POZNATA PEVAČICA I VODITELJKA SE PROSTITUIŠU NA KARIBIMA! Otišle daleko da se NE SAZNA čime se bave! RADE PUNOM PAROM I NA ODMORU
Foto: Shutterstock

kurir saznaje

POZNATA PEVAČICA I VODITELJKA SE PROSTITUIŠU NA KARIBIMA! Otišle daleko da se NE SAZNA čime se bave! RADE PUNOM PAROM I NA ODMORU

Stars -

Elitna prostitucija cveta na javnoj sceni.

Iako pojedine dame iz javnog sveta kao zmija noge kriju svoje pravo zanimanje, s vremena na vreme procuri informacija gde su otputovale i šta na luksuznim destinacijama zapravo rade. Neke od njih se i same pohvale na društvenim mrežama, pa im je lakše ući u trag.

Kako saznajemo, poznata pevačica i voditeljka boravile su na Karibima gde su otputovale radno, a ne kako predstavljaju na društvenim mrežama paradno. Ne borave zajedno, svaka je otputovala za svoj groš.

Doduše, kad završe sa poslom nema sumnje da uživaju za sve pare.

Elitna Prostitucija
foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

Kako to obično biva na društvenim mrežama se pokazuju samo prirodne lepote u kojoj u međuvremenu uživaju na plaži, ali se pravi razlog boravka u tuđini krije.

Pevačica, ovoga puta, nije objavljivala svoje fotografije kako saznajemo za svaki slučaj jer je nedavno i sama bila akter velike afere, pa nije želela da rizikuje, dok je voditeljka samo tako pokazivala kako "odmara" na Karipskom moru.

Elitna Prostitucija
foto: Shutterstock

- Situacija u Srbiji je takva da se javne ličnosti plaše da se prostituišu u našoj zemlji, pa one koje su malo više traženije imaju tu mogućnost da najstariji zanat obavljaju preko. Pevačica, a naročito voditeljka koja odavno nema angažman na malim ekranima rade punom parom. Njih dve imaju klijente koje dogovore u Srbiji, a usluge se pružaju tamo daleko. Ovoga puta je to ostrvo u Karipskom moru koje se zove Karibi. Raj za dušu i telo - priča naš sagovornik.

Prostitutke, kurve, kurva, legalizacija
foto: Shutterstock

Kako dalje saznajemo, njih je tamo dočekao makro kojem je zanimanje za javnost "estradni menadžer".

- Sve je umreženo. Pevačica je u ovom poslu godinama, a kad se otkrilo čime se bavi počela je da radi samo inostranstvo. Srbija je ne zanima zbog toga što ovde gradi karijeru estradne zvzezde. Snimila je neke pesme, ali od toga se leba nije najela. Obe vole luksuzan način života i sve što pokazuju da rade je samo paravan. Novac koji zarade jeste od bavljenja prostitucijom. Na Karibima ih niko ne dira, niko ih ne kontroliše, tamo su turisti zaštićeni, nema slikanja jer su nepoznate i odsele su u delu ostrva gde nema naših turista, tako da je verovatnoća da ih neko uslika gotovo nemoguća. Tamo im biznis ugovara makro koji odlično zna ovu teritoriju - završava naš sagovornik.

Elitna Prostitucija, prostitucija, Prostitutke, pevačica, prostitutka
foto: Shutterstock

Ljiljana Stanišić

03:04

SEKA ALEKSIĆ POTPUNO PONIZILA JOVANU JEREMIĆ! Potom oplela po Zvezdama Granda: OVO IM ZAMERA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track