HAOS U PORODICI! Bivši partner Merime Njegomir udao ćerku, a mladina majka nije došla na svadbu, sve zbog stana! SKANDAL
Foto: Privatna Arhiva

Srpska Posla

HAOS U PORODICI! Bivši partner Merime Njegomir udao ćerku, a mladina majka nije došla na svadbu, sve zbog stana! SKANDAL

Stars -

Dragoljub Marković, nekadašnji partner Merime Njegomir, udao je ćerku Dariju Marković, a veselje na ranču u Surčinu nije moglo da prođe bez incidenta.

Kako Kurir saznaje, mladina majka (ime i prezime poznati našoj redakciji), to jest prva supruga biznismena, nije se pojavila na svečanoj ceremoniji, i to zbog imovine.

Svadbeni ručak u Surčinu
Svadbeni ručak u Surčinufoto: Privatna Arhiva

To tvrdi i naš sagovornik koji je bio na veselju kuma pokojnog premijera Zorana Đinđića.

- Mnogo je bilo lepo veselje, ali nije moglo da prođe bez konflikta. Darija se udala za svog izabranika Milutina Pešića, s kojim ima dete, i ništa nije slutilo da nešto može poći po zlu. Na zabavi je bio Branislav Lečić, kao i Goran Bregović, Dragoljubovi bliski prijatelji, ali ostale zvanice su primetile da se nije pojavila mladina majka, i to zbog konflikta koji je nastao zbog stana u centra Beograda - priča naš sagovornik i objašnjava detalje:

Biznismen sa ćerkom Darjom
Biznismen sa ćerkom Darjomfoto: Privatna Arhiva

- Taj stan Dragoljubova prva supruga, od koje se razveo pre trideset godina, na sve načine pokušava da prisvoji za sebe, a na štetu svog deteta. Dragoljub je svojevremeno kupio tu nekretninu i namenio je ćerki. Međutim, majka joj je uzela stan i ne želi da joj ga da. Potkrovlje koje je Dragoljub renovirao je bilo u vlasništvu njegove bivše žene, a kada je adaptacija bila završena, ona je odbila da prebaci stan na njihovo dete iako je takav bio dogovor. Mlada je blistala iako joj nije bilo svejedno pošto joj se majka nije pojavila na najvažnijem danu u njenom životu. Eto, sukob je u toku i ko zna kako će se završiti - kaže naš izvor.

venčanje Darje i njenog supruga
venčanje Darje i njenog suprugafoto: Privatna Arhiva

Tim povodom pozvali smo Dragoljuba, koji je potvrdio naša saznanja i čak nam i ustupio fotografije sa slavlja. - Tačno je to što ste čuli. Ne bih da detaljišem o porodičnim problemima. Tužno je to što čini majka mog deteta. Ne bih da ulazim u detalje. Kratka romansa Kontaktirali smo i s mladinom majkom na broj telefona poznat redakciji, ali ona nije bila dostupna. Podsetimo, Merima Njegomir i Dragoljub započeli su vezu u februaru 2015. godine. Posle dva meseca pevačica se iz centra grada preselila na njegovo imanje u Surčinu. Živeli su zajedno oko godinu i po pa su se na jesen 2016. razišli. Svojevremeno se dosta pisalo o Dragoljubovom razvodu s prvom suprugom zbog toga što mu je ona tada tražila isplatu od 13 miliona evra na ime imovine stečene u braku. Kao razlog za krah braka navela je pevačicu Miru Škorić, navodeći da je ona bila ljubavnica njenog muža.

Biznismen Dragoljub Marković
Biznismen Dragoljub Markovićfoto: Privatna Arhiva

Pevačica je tad pobesnela i izjavila da će tužiti suprugu biznismena za laž, navodeći da ju je ona ranije pratila automobilom i proganjala pozivima i porukama.

Ljiljana Stanišić

01:31:06

SCENIRANJE 29.01.2023. MOKA SLAVNIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja