LJUBAV SRPSKE PEVAČICE I MLADOG HRVATSKOG TENISERA U KRIZI! Borna besan na Kaju zbog fotografija OTKAZAO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE
Foto: Nemanja Nikolić

NEVOLJE U RAJU

LJUBAV SRPSKE PEVAČICE I MLADOG HRVATSKOG TENISERA U KRIZI! Borna besan na Kaju zbog fotografija OTKAZAO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE

Stars -

Kaja Ostojić (39) još je u emotivnoj vezi s hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem (26), ali su odnosi između njih zahladili jer sportista sumnja da je njegova izabranica dojavila redakciji Kurira da pošalje paparaca i slika ih pre dve nedelje u jednom restoranu u Beogradu.

Bio je to prvi put da je ovaj par uhvaćen zajedno i da se saznalo za njihovu ljubav. Borni to, međutim, nikako nije odgovaralo. Prema rečima našeg izvora, teniser se veoma razočarao kad je ugledao svoje fotografije s Kajom na sajtu Kurira, jer o svojoj novoj devojci nije nikome pričao, čak ni članovima porodice.

To je navodno bio šok za njih, jer im je Ćorić kazao da u Beograd ide kod prijatelja s kojim sarađuje već duže vreme, a sutradan kad je Kurir objavio gde je i s kim to veče bio, Borna je morao da se pravda i objašnjava mnogo toga.

Kaja Ostojić
foto: Nemanja Nikolić

Ubedila ga

Naš sagovornik kaže da se teniserovoj porodici ne dopada izbor njegove partnerke zbog velike razlike u godinama i da je on toga svestan. S druge strane, sportista sumnja da je upravo Kaja dojavila našim paparacima da će tu noć njih dvoje doći u restoran s društvom, kao i da su ljudi iz njenog okruženja ispričali novinarima detalje njihove veze. O tome su Ostojićeva i Ćorić pričali već sutradan. Ona mu se pravdala da nema ništa s tim i da je sama iznenađena kako su novinari Kurira saznali te informacije i uspela je da ga ubedi u to.

Međutim, Borna je odlučio da ipak otkaže zajedničko putovanje s Kajom u Švajcarsku koje su ranije bili isplanirali, objašnjavajući kako mora da se posveti pripremama za naredni turnir. Kaji je, navodi naš izvor, jasno da je njihov odnos poljuljan i da su sad na velikom testu, kao i da će vreme uskoro pokazati da li će Ćorić izdržati sve te pritiske s kojima mora da se nosi.

Podsetimo, Kurir je objavio paparaco slike Kaje i Borne iz noćnog provoda pre dve nedelje, kad su njih dvoje prvi put uslikani zajedno. Izvor je za naš list rekao da su se pevačica i sportista upoznali pre nekoliko meseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih su sevnule varnice. Dobili smo dojavu da će Ćorić 19. januara avionom sleteti u srpsku prestonicu i da je plan da najpre ode do stana gde Kaja živi, a potom da zajedno idu u provod.

Borna Ćorić
foto: Profimedia

Fino društvo

Uveče, negde oko devet sati, pevačica i teniser su došli u restoran, a tamo su ih već čekali Kajini prijatelji Nikola Anđelić i Duško Banjac, koji su 2022. uhapšeni i osuđeni zbog posredovanja u prostituciji. Bili su smešteni u glavnoj sali tog ugostiteljskog objekta, za jednim od centralnih stolova. Kaja je sedela tik pored Borne i, ma koliko se trudila da se to ne primeti, bilo je očigledno da između njih dvoje ima nešto više od poznanstva.

Kaja Ostojić
foto: Nemanja Nikolić

Sve vreme su jedno drugom pričali na uvo i došaptavali se, neprestano se gledali i osmehivali. Reporter Kurira, koji je na licu mesta proveo nekoliko sati, uspeo je da uslika ove momente tako da Ostojićeva i Ćorić ne primete njegovo prisustvo.

Ivan Ercegovčević

Bonus video:

02:15

HUMANITARNA AKCIJA ESTRADE! Pogledajte koji pevači su učestvovali za pomoć Lazaru: Pevamo uvek, kad su poplave, bombardovanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja