2 KUPATILA, ČUDAN LUSTER, POSEBNA SOBA ZA ĆERKICU: Luna prava domaćica, pokazala kako USISAVA, ČISTI i PERE stan od 160.000 €!
Foto: Prinscreen

2 KUPATILA, ČUDAN LUSTER, POSEBNA SOBA ZA ĆERKICU: Luna prava domaćica, pokazala kako USISAVA, ČISTI i PERE stan od 160.000 €!

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković kupili su Bežanijskoj kosi kupili su stan od 80 kvadrata, koji su uzeli na kredit i platili ga 160.000 evra.

Bivša pobednica Zadruge i influenserka sad je pokazala svaki kutak njihovog porodičnog gnezda i koliko joj treba da ga očisti i sredi da sve bude tipi-top.

1 / 6 Foto: Printscreen

Poznati par uložio je mnogo truda u sređivanje stana i vodili računa o svakom ćošku, tako da je za nameštaj izdvojeno preko 30.000 evra, čak su i mislili i na terasu da im bude uredna i pravi kutak za odmor, pa su za garnituru dali 20.000 dinara.

U stanu se nalazi dnevna soba u kojoj preovladava zelena boja, dva kupatila, soba za malu Miju, terasa i kuhinja u kojoj Luna sprema obroke, iako je jedenom prilikom rekla da nije baš vična kuvanju.

@lunadjomi Svakodnevnica Ovo prvi put radim, jako mi se svidja fora?? #fyp #motherday ♬ original sound - LunaDjoMi

Podsetimo, cena kvadrata je bila 2.000 evra. Oni su proračunali da zarađuju dosta od Jutjuba i da će bez problema da otplaćuju kredit. Par ima još jedan stan na Novom Beogradu, koji rentaju.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track