MIKA I GIBA PROMENILI POL, SAD SU ANA I IVANA NIKOLIĆ! Evo kako izgledaju: Jedna se UDALA za Nemca! EKSKLUZIVNE FOTKE S VENČANJA!
Foto: Dragana Udovičić, Kurir

ISPUNILI SVOJU ŽELJU

MIKA I GIBA PROMENILI POL, SAD SU ANA I IVANA NIKOLIĆ! Evo kako izgledaju: Jedna se UDALA za Nemca! EKSKLUZIVNE FOTKE S VENČANJA!

Stars -

Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici "Velikog brata" i "Zadruge", promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić, ekskluzivno saznaje Kurir!

Mika Vasić, Giba Vasić
foto: Printscreen/Youtube

Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nemac. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice, a u nastavku vam donosimo i eksluzivne fotografije mladenaca nakon venčanja.

Mika i Giba
foto: B.R.

Kako nam je prenela matičarka u blačkoj opštini koja ih je venčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa Nemcem koji je njen izabranik. Sa njima je bio i prevodilac, zbog mladoženje. Procedura za sklapanje braka podrazumevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

Mika i Giba
foto: B.R.

S obzirom da Mala Plana pripada prokupačkoj opštini, venčanje je trebalo da se obavi u Gradskoj kući, ali kako su rekli mladenci, nisu mogli da dobiju termin za venčanje u skorije vreme, pa su to učinili u blačkoj opštini.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, oni se već za nekoliko dana vraćaju u Nemačku, gde žive i rade.

Mika i Giba
foto: B.R.

Naša ekipa posetila je njihov dom u Maloj Plani, ali nikoga nije bilo kod kuće, te nismo uspeli da dobijemo komentar od mladenaca, niti od Gibinih i Mikinih roditelja Rade i Radeta Vasića.

00:43

Mika i Giba promenili pol

Podsetimo, blizanci, kao i njihovi roditelji Rade i Rada, poznati su po učešćima u rijalitima "Veliki brat" i "Zadruga", a majka i otac su bili i deo rijalitija "Bar" koji se emitovao na Kurir televiziji. Godinama unazad oni su u centru pažnje javnosti koja prati rijaliti programe, a novinar Kurira je njihov dom obišao poslednji put 2018. godine.

štampano Izdanje
foto: Kurir

Kurir.rs/B.R.

Bonus video:

01:30:18

SCENIRANJE 22.01.2023. TAMARA DJURIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja