"BRIGA ME I ZA NJU I NJENOG DEČKA" Tanjina majka besna na ćerku zbog nove veze, bivši muž ogorčen: JADNA MOJA DECA KO IM JE MAJKA
Foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić, Shutterstock, Ilustracija

HAOS

"BRIGA ME I ZA NJU I NJENOG DEČKA" Tanjina majka besna na ćerku zbog nove veze, bivši muž ogorčen: JADNA MOJA DECA KO IM JE MAJKA

Stars -

Vest da je Tanja Savić ponovo srećna u ljubavi stigla je i do njenog bivšeg muža Dušana Jovančevića, koji živi i radi u Australiji, ali se nimalo nije obradovao kad je čuo da je njegova nekadašnja supruga zaljubljena.

Tanja Savić
foto: ATA images

On nije detaljno upoznat s ljubavnim životom bivše drage, ali ipak o tome ima svoj sud i stav. Kako nam je poručio s dalekog kontinenta, njega ne zanima šta pevačica radi s drugim muškarcima, ali ne može da ostane imun kada se takve informacije pojave u medijima i to zbog njihove dece koje žive s majkom u Srbiji. Njih dvoje nisu zajedno poslednjih pet godina i ne komuniciraju, ali i te kako jedno drugo potkače putem sredstava javnog informisanja.

Nakon što je Tanja sama priznala predstavnicima medija da je zaljubljena, srećna i ispunjena u ljubavi, novinari su istraživali i došli do saznanja, koja doduše još uvek nisu zvanično potvrđena. Navodno, pevačica je u vezi sa jedanaest godina mlađim muškarcem, izvesnim Muhamedom B. iz Bijeljine, a koji se zbog pevačice preselio iz Amerike u Beograd.

Tanja Savić
foto: Dragan Kadić, Shutterstock, Ilustracija

- Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proleće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac od kojeg sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne - pohvalila se nedavno Tanja medijima.

Tim povodom najpre smo kontaktirali s Jovančevićem. Detaljno smo mu objasnili detalje navodne nove ljubavi njegove bivše supruge, na šta je on ostao zaprepašćen:

Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić, ATAImages, Shutterstock, Ilustracija

- Jadna moja deca ko im je majka. Toliko mogu da vam kažem i ni reč više. Sve vam je jasno - rekao je on.

S druge strane, novu Tanjinu ljubav navodno ne podržava ni njena majka Živana Savić. Tako je i delovala kada smo je pozvali da nam prokomentariše emotivni status svoje starije mezimice. Nažalost, pevačicina majka nije bila raspoložena da priča o tome.

Tanja Savić, Živana Savić
foto: ATA images, Marina Lopičić

- Briga me i za Tanju i za njenog dečka. Ne morate tim povodom više da me zovete. Nemam šta da vam kažem. Takve stvari me ne zanimaju. Imam ja preča posla. Šta me briga da li se i s kim zabavlja moja ćerka - bilo je sve što je Živana želela da kaže.

Tanja Savić se, nažalost, po običaju ne javlja na pozive, pa nismo uspeli da dobijemo komentar na ovu temu.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Grandonline

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

09:48

Tanja Savić o nasilju nad ženama, novoj ljubavi i povratku u školu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja