ZAVIRITE U PORODIČNO GNEZDO ĐOKOVIĆA! Ozidani kamin, nameštaj od drveta i topla atmosfera! Ovde će uživati njihov naslednik
Foto: Instagram

idila

ZAVIRITE U PORODIČNO GNEZDO ĐOKOVIĆA! Ozidani kamin, nameštaj od drveta i topla atmosfera! Ovde će uživati njihov naslednik

Stars -

Rođeni brat najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića. Đorđe Đoković i njegova supruga Saška Veselinov ostvarili su se u najvažnijoj životnoj ulozi - dobili su sina.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Printscreen/Instagram

Za svog naslednika Saška Veselinov i Đorđe Đoković je odabrao staro srpsko ime Aleksandar. U večernjim satima porodica Đoković je daleko od grada, u Rumi organizovala porodično veselje, na kojem je za atmosferu bila zadužena Aleksandra Prijović.

Oni su pozvali samo najbliže rođake, porodicu i prijatelje koji su ovo veselje upriličili po starim običajima, cepajući ponosom ocu majcu i pevajući stare srpske pesme.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Damir Dervišagić, Twitter

Venčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov

Na njoj su pevali Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Milica Pavlović, Saša Kovačević i Aleksandra Prijović. Drugi dan bio je rezervisan za građansko venčanje, te su mladenci pored same obale još jednom izgovorili "da".

U medijima su mogli da se pročitaju navodi da ih je svadba koštala čak 150.000 evra, kao i da je samo pevačima plaćeno 65.000 evra.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
foto: Pritnscreen/Instagram, Nenad Kostić

I pre nego što su upriličili svadbeno veselje Đorđe i Saška su već imali na umu gde će da sviju svoje porodično gnezdo. Uredili su ga prema svojim potrebama.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Oni su se odlučili za veliku dnevnu sobu, iz koje se vide stepenice koje vode na sprat ispod, ogroman, ozidani kamin u kojem gori vatra, a nameštaj u ovoj prostoriji je izrađen od najfinijeg drveta.

Prostoriju su oplemenili cvećem i ukrasnim vazama, a Saška je pokazala i kupatilo sa keramičkim pločicama.

Saška Veselinov
foto: Printscreen/Instagram

Ceo stan odiše prijatnom atmosferom, a ono što svi željno isčekuju jeste i da vidimo kako će izgledati soba malenog Aleksandra kada bude došao sa mamom iz porodilišta.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:33:16

SCENIRANJE 12.03.2023. BRANISLAV LECIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track