"ACA LUKAS MI JE PRETIO" Milan Milošević otvorio dušu pred kamerama Kurir TV! U ispovesti otkrio detalje UZNEMIRUJUĆEG RAZGOVORA
Foto: Kurir Televizija, Damir Dervišagić

sceniranje

"ACA LUKAS MI JE PRETIO" Milan Milošević otvorio dušu pred kamerama Kurir TV! U ispovesti otkrio detalje UZNEMIRUJUĆEG RAZGOVORA

Stars -

Novinar Milan Milošević gost je emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji, koju premijerno možete da pogledate u nedelju, 26. marta u 20 časova.

U jednoipočasovnoj ispovesti pred kamerama Kurir TV Milan Milošević je voditeljki Ljiljani Stanišić pričao najintimnije detalje o svom životu, ali i prvi put javno obelodanio neke događaje iz prošlosti.

Na pitanje da li mu je neko sa estrade, ali i iz političkog života, ili žestokih momaka ikada pretio zbog njegovog pisanja, Milošević je rekao:

- Mnogi su mi pretili - a na insistiranje Ljiljanje Stanišić da bude konkretniji, Milan je kao iz topa dodao:

- Aca Lukas mi je pretio - rekao je, i naveo detalje uznemirujućeg telefonskog razgovora.

00:18

ACA LUKAS MI JE PRETIO! Novinar Milan Milošević u Sceniranju otkrio s pozadinu sukoba

Kompletan intervju Milana Miloševića u emisiji "Sceniranje" pogledajte u nedelju od 20 sati samo na Kurir televiziji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track