"OTIŠAO JE DEO MOG SRCA" Kristijan Golubović i Kristina slomljeni zbog smrti voljenog prijatelja, uputili oproštajne reči (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

tuga

"OTIŠAO JE DEO MOG SRCA" Kristijan Golubović i Kristina slomljeni zbog smrti voljenog prijatelja, uputili oproštajne reči (FOTO)

Stars -

Kristijan Goluboivć i Kristina Spalević objavili su loše vesti iz doma na društvenim mrežama. Naime, poznatom rijaliti paru uginuo je pas, a njih dvoje su se javno oprostili od njega potresnim rečima.

- Dragi prijatelji, moram da vas obavestim da je moj voljeni Koko umro. Povredio je kičemenu moždinu i pre pola sata je otišao od nas. Srce mi se raspada. Ovo je poslednji put da ga vidite. Moj dobri mali pas. Toliko će da nam nedostajati. Nađi mir, srce moje. Sad bih najradije išao sa tobom. To je najbolji i najlepši pas na svetu - govorio je Kristijan kroz suze, držeći ga poslednji put u naručju.

Kristijan Golubović
foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

Od psa se oprostila i Kristina, crno-belom fotografijom i srceparajućom porukom.

- Danas nije otišao pas. Otišao je deo mog srca. Zamišljala sam kako će Kosta da juri sa tobom čim prohoda... Nisam tip osobe koja će da tuguje "na mrežama", ali znam da je kroz emisije i klipove na mom profilu postao omiljeni pas svih vas, nije se pojavio nigde a da nije istopio srca. Moj Coco - napisala je Spalevićeva uz objavu.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Podsetimo, Kristijan i Kristina otpočeli su zajednički život nakon "Zadruge" a potom dobili sina Kostantina.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

05:36

ZNAM MNOGO GORE STVARI O ZVEZDANU! Kristijan Golubović progovorio o Slavnićevoj kriminalnoj prošlosti: POMENUO UBISTVA I GROBLJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track