MANEKENI KOJI SU PEVAČICAMA SLOMILI SRCA! Otišli u svet, postali doktori i OŽENILI SE! Evo gde su danas!
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Nebojša Mandić

gde su i šta rade

MANEKENI KOJI SU PEVAČICAMA SLOMILI SRCA! Otišli u svet, postali doktori i OŽENILI SE! Evo gde su danas!

Stars -

Da se manekeni lepe za pevačice a i one za manekene imali smo prilike često da vidimo i u medijima a i u rijaliti programima.

Međutim mnogi manekeni nakon veza sa javnim ličnostima ili nestanu ili se odsele ili jednostavno nađu neka druga zanimanja, ožene se ženama iz naroda i nastave život daleko od očiju javnosti. Kako su mnoge pevačice dolazile do veće medijske pažnje zahvaljujući rijalitijima, tako su i manekeni birali isti put da bi došli do više angažmana u njihovoj karijeri.

Anabela Atijas - Mladen Radulović

Mladen Radulović
foto: Printscreen

2010 u rijaliti shou "Veliki brat" se uselila Anabela Atijas i Mladen Radulović. Pevačica i maneken su brzo otpočeli romansu koja je trajala i nakon rijalitija a njih dvoje uspeli su i da snime duet ali i da on bude angažovan za spot u jednoj od pesama Atijasove. Njihova veza završila se nakon godinu ipo dana, a pevačica je tada kratko rekla da su se prosto samo strasti i emocije ugasile. Mladen danas živi u Kaliforniji, nije poznato čime se bavi, a ako je suditi po njegovom profilu na Instagramu, gde dominiraju fotografije brendirane garderobe i skupih automobila, vodi prilično luksuzan život.

Mladen Radulović
foto: Printscreen Instaram

Katarina Živković - Branislav Janković

Katarina živković, Branislav Janković

Ljubav između pevačice i mankena desila se u rijaliti shou "Farma" 2010. godine. Katarina Živković ušla je u rijaliti zarad popularnosti, a da će tamo naći ljubav koja je trajala čak 4 godine verovatno nije ni slutila, međutim mladi plavi zgodni maneken Branislav Janković učinio je sve da pevačica poveruje u ljubav iz rijalitija. Kaća je u jednom momentu i dobila pesmu od manekena koja je nosi naziv "Ljubav" i koja je i dan danas jedan od najvećih hitova u njenoj karijeri. Do raskida je došlo kako se tada pričalo zbog manekenovog neverstva. Janković se tada povukao iz javnosti, brzo nakon toga pronašao ljubav svog života oženio se i dobio ćerkicu. On je danas menadžer jednog lokala u Beogradu i vrlo je aktivan na društvenim mrežama.

Branislav Janković
foto: Printscreen/Instagram

Nataša Bekvalac - Vladimir Vuksanović

Nataša Bekvalac, Vladimir Vuksanović
foto: Dado Đilas

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović dugo su punili novinske stranice. Nataša i Vlada započeli su vezu 2012. da bi dve godine kasnije rešili da se raziđu. Maneken je godinu dana nakon zabavljanja, verio pevačicu, a kada su počeli da planiraju zajednički život, došlo je do problema. Nekoliko puta su raskidali i mirili se, a Bekvalčeva je Vuksanovića navodno ostavila kada je on hteo da se useli u njen stan na Dedinju. Vuksanović danas živi u Beogradu u jednom od elitinijih naselja, našao je svoju ljubav sa kojom ima ćerku i sina, i dalje se bavi modelingom ali i privatnim biznisom.

Vladimir Vuksanović
foto: Printscreen/Instagram

Boris Stamenković - Katarina Grujić

Boris Stamenković, Katarina Grujić
foto: Damir Dervišagić

Iako se ljubav između Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića rodila u rijalitiju Farma, oni su stalno tvrdili da nisu rijaliti par. Svi smo bili svedoci da su se njih dvoje zbližili upravo pred kamerama, gde su i otpočeli ljubavnu vezu. Njihova veza trajala je četrnaest meseci a onda je svako krenuo svojim putem. Maneken je izgleda shvatio da lepota i izgled prolaze, pa se opredelio za stomatologiju završio fakultet otvorio svoju ordinaciju u srpskoj prestonici i postao jedan od boljih stomatologa. Klijenti su mu uglavnom ženska populacija, a bivši mankenen nakon dosta godina momačkog života, pronašao je novu ljubav, mladu Milu koja je došla kod njega da radi kao njegov asistent.

Boris Stamenković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M. Jović

Bonus video:

00:08

Natasa Bekvalac ne moze da hoda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track