Najnovije vesti

"ZA DLAKU SMO IZBEGLI SMRT, ULETELA JE U TUNEL SA 200 NA SAT!" Ana Korać sa kolegama na NEVEROVATAN NAČIN izbegla fatalni udes!
Foto: Kurir Televizija, Nemanja Nikolić, Ana Paunković

ŠOK

"ZA DLAKU SMO IZBEGLI SMRT, ULETELA JE U TUNEL SA 200 NA SAT!" Ana Korać sa kolegama na NEVEROVATAN NAČIN izbegla fatalni udes!

Stars

Bivši učesnik rijalitija i novinar, Milan Milošević ispričao je u emisji Sceniranje na Kurir TV kako su Ana Korać, Bora Santana i on jednom prilikom zamalo izbegli smrtnosni saobraćajni udes.

U emisiju se uključio Bora Santana koji je ukrato prepričao ovaj događaj, da bi Milošević potom potvrdio da je on istinit i detaljnije ga prepričao.

Sceniranje
foto: Kurir Televizija

- Ovo je živa istina. Ana Korać u mercedesu od 150.000 evra, ogromne štikle, naočare Dior, sa 200 na sat uleće u tunel koji je mračan. Put pritom nije bio prav nego je uletela u krivinu. Videli smo ogroman kamion koji ide direktno na nas. Ona je mislila da je to jedan pravac i ušla je u tunel u traci za suprotan smer! Kamion je nije nimalo zakačio, tako ga je stručno izbegla. Izašli smo iz tunela, a meni je stao želudac. Svi smo pobeleli, Bora je bio beo kao belac. Ana se smejala, ali videlo se da ni njoj nije bilo dobro - rekao je Milošević.

Sceniranje
foto: Kurir Televizija

Nakon izbegavanja nesreće svratili su u restoran i uradili neobičnu stvar.

- Mi svratimo u prvi restoran i tamo upalimo sveće za nas troje jedva preživelih. Zamalo nismo izginuli tada. Ona je tako vozila. Kasno je i položila, tek kada je slupala peti auto, ali ja nju obožavam. Kaže dotle joj ide štikla, zato vozi 200 na sat. Bora je sedeo napred, a ja pozadi. Kažem, Bora je postao belac. Mnogo je lepši kad je crn - našalio se Milošević.

02:46

ZA DLAKU SMO IZBEGLI SMRT, ULETELA JE U TUNEL SA 200 NA SAT! Ana Korać sa kolegama na NEVEROVATAN NAČIN izbegla fatalni udes!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja