MISTERIJA MOKINE ČESTITKE! Oglasio se Zvezdanov otac, otkrio zašto je posle 30 GODINA obnovio kontakt s bivšom ženom Slavicom!
Foto: Shutterstock, Nebojša Mandić, PrintScreen

Ana Će da poluci

MISTERIJA MOKINE ČESTITKE! Oglasio se Zvezdanov otac, otkrio zašto je posle 30 GODINA obnovio kontakt s bivšom ženom Slavicom!

Stars -

Zvezdan Slavnić dobio je čestitke od otaca Moke Slavnića, majke Slavice, Šmizle i Džonija što je za mnoge iznenađenje. Moka i njegova supruga Slavica, koji su zajedno potpisani u pismu, zaprepastili su sve, budući da nemaju nikakav kontakt čak tri decenije!

Zvezdan je prvo posumnjao da je neko želeo da mu unese pometnju zbunjujućom čestitkom u koju je, nakon detaljne analize, ipak poverovao, a potom natrljao Ani na nos, budući da mu je ona ranije pričala da je njegova majka Slavica na njenoj strani, te da joj je "dala blagoslov" da uđe u "Zadrugu" i obračuna se sa Zvezdanom.

Ana je, s druge strane, u intervjuu priznala da teoretske šanse nema da su Moka i Slavica u kontaktu i da zajedno pišu čestitku Zvezdanu, a misteriju je rešio upravo Moka, koji se video-snimkom oglasio na Instagramu.

00:44

Moka Slavnić se javno obratio sinu Zvezdanu

- Dragi Maki, sve što su ti napisali u čestitki je istina. Tvoja majka i ja smo u kontaktu i dogovarali smo se za neke stvari koje su se dešavale napolju. Dakle, nemoj da sumnjaš - obraća se Moka u snimku Zvezdanu, iako on to ne može da vidi.

- Tačno je da se trideset godina nismo čuli, a sada smo to uradili zbog tebe. Ona je dobro i nemoj da se sekiraš. Što se mene tiče, ja sam još uvek u bolnici, ali sve je okej - poručio je on.

kurir.rs

Bonus video:

01:04

Moka Slavnić se obraća Kristijanu povodom ubistva Olivera Jovanovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja