ŠUŠKA CEO GRAD DA JE SVE IZGUBIO NA KOCKI?! Hari Mata Hari prokockao silne nekretnine, POROK mu došao glave?
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

ŠUŠKA CEO GRAD DA JE SVE IZGUBIO NA KOCKI?! Hari Mata Hari prokockao silne nekretnine, POROK mu došao glave?

Stars -

Hajrudin Varešanović (62), poznati kao Hari Mata Hari po istoimenom muzičkom sastavu čiji je bio frontmen, zbog kocke je navodno ostao bez ičega.

- Hari se godinama kocka i to znaju svi koji ga poznaju i koji su mu bliski. Počeo je iz zabave i nekako rekreativno, ali je vremenom postao ozbiljan zavisnik od ovog poroka. Ulog se povećavao kao i dobitak, ali mu u poslednje vreme sreća nije bila naklonjena pa je izgubio sve što je ikada na kocki dobio, ali i zaradio od pevanja - ispričao je izvor blizak Varešanoviću.

Kako je još rekao izvor, za vreme pandemije koronavirusa kada nije bilo nastupa ni koncerata, Hari je više nego ikada posećivao kockarnice i u njima tražio spas.

- To mu je bila svakodnevna rutina. Znao je da dobije pozamašnu svotu novca, nekada je bio i na nuli, ali je izgubio kompas onda kada je poželeo da povrati izgubljeno, pa je satima bio na ruletu. Priča se da je prokockao silne nekretnine koje je godinama sticao, te da je došao u fazu da novac pozajmljuje i diže kredit kako bi se iščupao iz dugova - tvrdi izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Hari Mata Hari
foto: Instagram Printscrean

Priče da je Hari Mata Hari sklon kocki nisu novost ni u bosanskim medijima. Pojedini portali su o ovome pisali još 2016. godine, ali je pevač tada demantovao te navode ističući da se uspeh uvek osporavao, te da se nikada nije praštao. Njegovi su ga prijatelji tada branili i isticali da kocka nije njegov porok već zabava.

- Šta je tu čudno, pa čovek zaradi i ima pravo i da se zabavlja. Da toliko novaca ostavlja u kazinima, ne bi bio ovo što jeste danas. Zna on gde i kako treba uložiti novac, to pokazuje njegov uspeh u poslu kojim se bavi - govorili su njegovi bliski saradnici tada.

Hari se nije javljao na telefon kako bi odgovorio na pitanja novinara.

Hari: Nikad nisam imao problem sa kockom

- Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku, zbog dece - istakao je davno u jednom intervjuu Hari.

Peva u Dubaiju posle Ramazana

Varešanović je zakazao nastup za prvi dan posle ramazana, i to ni manje ni više nego u Dubaiju. Kako smo saznali, njega je angažovao jedan hotel u ovoj arapskoj zemlji, a pevač je osim basnoslovnog honorara od organizatora zahtevao avionske karte za sebe i svoj bend, smeštaj, hranu… Jedino što u Dubaiju neće moći je da posećuje kockarnice, jer se za to delo tamo ide u zatvor.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:48

Brenin Viktor slavio rođendan, zapevala i snajka Prija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja