MIRIŠE NA SKANDAL! Severina izmenila tekst svoje pesme i potkačila Milana Popovića i Igora Kojića, evo šta im je poručila! (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

HRABRO

MIRIŠE NA SKANDAL! Severina izmenila tekst svoje pesme i potkačila Milana Popovića i Igora Kojića, evo šta im je poručila! (VIDEO)

Stars -

Severina Vučković nedavno je nastupala u jednom lokalu i kao i uvek pevala svoje najveće hitove.

Severina Vučković
foto: Printscreen/Instagram

Plenila je izgledom i svojim glasom kojim je osvojila publiku još na početku svoje karijere, ali ovaj nastup nije ličio ni na jedan njen prethodni.

Naime, pevačica je pevala jedan od svojih najvežih hitova "Mili moj", ali je promenila tekst pesme i novim rečima pecnula svog bivšeg partnera Milana Popovića sa kojim se godinama sudi.

Milan Popović
foto: Printscreen/Happy

Severina je umesto originalnog teksta otpevala:

- Mili moj, kako nisi pre shvatio, ko mi je one silne tužbe na moju adresu poslao. A ti ko muška glupača, za njim si divno patio... - glasila je izmena njenog hita, a orginalna verzija je:

00:26

Severina kroz pesmu proziva Milana Popovića

- Mili moj, kako nisam pre shvatila ko mi je one tajne šifre na mom putu pisao, a ja ko glupača sam za drufim vidno patila.

Podsetimo, nedavno je Severina izbegla ročište koje je imala sa bivšim partnerom Milanom, a opšte je poznato da su Popović i njen bivši suprug Igor Kojić u odličnim odnosima nakon njihovog razvoda.

Severina, Igor Kojić, Milan Popović
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Kurir.rs

Bonus video:

01:06

Severina pokazala novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track