Najnovije vesti

BEBI DOL VIĐENA U NARODNOJ KUHINJI KAKO UZIMA HRANU?! Bila velika zvezda, a sada se bori za osnovno: Evo šta kažu njeni prijatelji
Foto: AP/Ilustracija, Damir Dervišagić

POTRESNO

BEBI DOL VIĐENA U NARODNOJ KUHINJI KAKO UZIMA HRANU?! Bila velika zvezda, a sada se bori za osnovno: Evo šta kažu njeni prijatelji

Stars

Pevačice Bebi Dol duže vreme nema u javnosti, a jedno od poslednjih pojavljivanja u medijima imala je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji pre tačno dve godine. Od tada se mnogi pitaju gde se nalazi i čime se bavi jedna od najvećih pop zvezda stare Jugoslavije.

Sceniranje, Bebi Dol
foto: Kurir televizija

Iako se spekulisalo da će Bebi učestvovati u rijalitiju "Zadruga 6", to se nije dogodilo, a priče koje kruže estradnim kuloarima već duže vreme, da se pevačica nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, mogla bi da potvrdi činjenica da je Bebi navodno nedavno viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u Beogradu. Tragom te informacije, stupili smo u kontakt s jednim od volontera koji radi u toj narodnoj kuhinji. On nam je rekao da je pevačicu video nekoliko puta kako uzima obrok.

Subotica, Palić, Narodna kuhinja
foto: Kurir/N. H.

- Dva ili tri puta je Bebi ovde dolazila po sledovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promenila fizički. Dosta je smršala, delovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš delovalo tužno - rekao nam je ovaj mladić.

Nakon ovog saznanja, stupili smo u kontakt i s nekoliko pevačicinih prijatelja, koji su nam rekli da o njoj ništa ne znaju već neko vreme, kao i da nisu upoznati sa činjenicom da je pevačica u toliko lošoj materijalnoj situaciji da bi morala da se hrani u narodnoj kuhinji.

Bebi Dol, Combo
foto: Damir Dervišagić

- Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom niko nije u kontaktu već neko vreme. Posvetila se porodici u poslednje vreme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razbolela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan. Što se tiče njenog braka sa Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila. Od muzike kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu muziku za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa. Nadam se da će se sve rešiti i da će ona opet biti ona stara Bebi - ispričao nam je naš sagovornik.

Bebi Dol
foto: ATA Images

Podsetimo, kao što smo pisali pre nekoliko godina, Bebi je svojevremeno na lično insistiranje postala učesnik tadašnjeg Pinkovog projekta. Ona je u tom šou-programu videla jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac bio hitno potreban.

Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pevačicine majke, koja se u međuvremenu teško razbolela.

Mi smo u više navrata prethodnih dana pokušali da stupimo u kontakt s Bebi Dol, ali u tome nismo uspeli.

Bebi Dol
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

00:35

POLICIJA ZAUSTAVILA BEBI DOL! Našli joj SEKIRU u torbi! Za sve kriv RIJALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track