OTKRIVAMO KOLIKO KOŠTAJU UGLED I ČAST FINALISTA ZADRUGE! Ovo su njihovi honorari, a nećete verovati KO JE PROŠAO NAJBOLJE
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Printscreen/Instagram, Shutterstock

obogatili se

OTKRIVAMO KOLIKO KOŠTAJU UGLED I ČAST FINALISTA ZADRUGE! Ovo su njihovi honorari, a nećete verovati KO JE PROŠAO NAJBOLJE

Stars -

Finale šeste sezone "Zadruge" zakazano je za četvrtak, a samo jedan učesnik će izaći s nagradom od 50.000 evra.

Ali ni oni koji ne pobede neće imati razlog za žaljenje, jer će i njihovi bankovni računi biti znatno veći. Nekima će biti smanjen honorar zbog kazni, ali i pored toga, moći će da se pohvale da nisu izašli bez ijednog centa.

Na našem portalu čitaoci imaju mogućnost da učestvuju u anketi, a prema njihovim glasovima, favoriti su Aleksandra Nikolić, Ana Ćurčić, Bilal Brajović, Maja Marinković i Ivan Marinković. Svi oni su ugovorili dobre honorare, pa će se zadovoljni vratiti u spoljni svet.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Prema ranijem pisanju medija, Maja Marinković je u šestu sezonu ušla za duplo veći honorar nego prethodnih godina. Njena nedeljna zarada je 4.000 evra. Kada se Majin boravak u beloj kući sabere, njena zarada za ovu sezonu biće 122.000 evra.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Ana Ćurčić ušla je u rijaliti na pola sezone, kada ju je njen partner Zvezdan Slavnić javno prevario sa Anđelom Đuričić. I njih dvoje su važili za favorite, ali su samo desetak dana pred finale diskvalifikovani. Osim što su ostali bez mogućnosti da se bore za glavnu nagradu, ostali su i bez honorara, a moraju i da plate kaznu od po 50.000 evra.

Za razliku od njih, Ana će dobro proći. Ona je pred ulazak tražila nedeljno 5.000 evra, ali taj honorar nije dobila, već je plaćena 2.700 evra po nedelji. Ona nijednom nije dobila kaznu, pa će posle finala biti bogatija za 43.200 evra. Aleksandra Nikolić je svoj honorar uzela pre samog ulaska, a radi se o iznosu od 50.000 evra. S obzirom na to da je ona trenutno najveći favorit na anketama, moguće je da će se njen honorar duplirati pobedom, pa će Aleks biti u plusu 100.000 evra.

Bilal Brajlović
foto: Printscreen/Zadruga

Bilal Brajlović u "Zadruzi" je od samog početka ove sezone i, kako se šuškalo, njegov nedeljni honorar je 1.500 evra. Na samom startu imao je nesreću, povredio je nogu, pa je morao da napusti rijaliti zbog operacije i tada je izgubio tri nedeljna honorara. Nakon povratka u kuću kažnjen je sa 8.500 evra zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta, pa je njegova zarada spala na skromnu 41.000 evra.

Ivan Marinković
foto: Printscreen Amidži šou

Ivan Marinković iznenadio je sve kada je rijaliti "Parove" zamenio "Zadrugom", a kako se pisalo, produkcija Pinka ga je za to nagradila honorarom od 2.000 evra nedeljno. Njegova zarada po završetku rijalitija iznosiće 72.000 evra.

Kurir.rs/ M. J.

Bonus video:

04:26

KIJA POTVRDILA: Ana Ćurčić je tražila kumu Vanju da joj OSIGURA POBEDU U ZADRUZI! Znam šta je PREDLOŽENO, ODBILA JE, imam i DOKAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja