PRVOG MUŽA JOJ UBILI NA AVALI Družila se sa ekipom iz VIDIMO SE U ČITULJI, pa se udala za fudbalera i izgleda kao BOMBA
Foto: Printskrin/Instagram

PRVOG MUŽA JOJ UBILI NA AVALI Družila se sa ekipom iz VIDIMO SE U ČITULJI, pa se udala za fudbalera i izgleda kao BOMBA

Stars -

Sonja Lazetić udata je za fudbalera Nikolu Lazetića, a javnosti je postala poznata kao ulozi u filmu o kriminalcima "Vidimo se u čitulji". Ona je tada imala 15 godina, bila ofarbana u plavo i pričala je o životu na visokoj nozi i tome kako želi da postane poznati fotomodel.

Sonja Lazetić
foto: Printscreen/YT

Sonja iz braka sa kontroverznim biznismenom Goranom Marićem Maretom, koji je ubijen na Avali, ima dve ćerke i sina. Brak sa Nikolom doneo joj je jednog dečaka, Nikolinog sina Luku, kojem je Sonja kao druga mama.

Sonja Lazetić danas živi na visokoj nozi i vlasnica je jednog poznatog prestoničkog restorana, a pored toga posvećena je braku sa bivšim fudbalerom i deci koja su njeno najveće bogatstvo.

Sonja Lazetić
foto: Damir Dervišagić

Tajna Sonjinog besprekornog izgleda krije se u njenim redovnim i dobro čuvanim rutinama, ali komplimenti na račun njene linije dodatno dobijaju na težini kada se uzme u obzir da je rodila troje dece, što se na njenu figuru očlito nimalo nije odrazilo.

kurir.rs

Bonus video:

03:03

SRAMOTA ME JE ŠTO ĆU OVO REĆI! Dara Bubamara progovorila o odnosu sa Rastom i o novom dečku: KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track