MALA DŽEHVA USRED NOĆI U GAĆAMA I BRUSU ŠETALA CENTROM BEOGRADA! Vozači u šoku joj svirali i dobacivali, evo kako je ona reagovala
Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

MALA DŽEHVA USRED NOĆI U GAĆAMA I BRUSU ŠETALA CENTROM BEOGRADA! Vozači u šoku joj svirali i dobacivali, evo kako je ona reagovala

Stars -

Teodora Džehverović napravila je pravu pometnju u centru srpske prestonice. Ona se, naime, usred noći na ulicama Beograda pojavila u brusu i gaćama, dok je na leđima imala anđeoska krila.

Nije poznato zbog čega se Teodora Džehverović odlučila na ovako nešto, a šokirani vozači su joj na licu mesta sve vreme dobacivali i svirali, dok se ona nije obazirala na to.

anđeoska krila
foto: Printscreen

Kamera ju je pratila u stopu, dok je ona oskudno odevena koračala po asfaltu i šinama.

Teodora Džehverović je, inače, često u žiži interesovanja javnosti zbog skandala koje pravi, a da je i privatno sklona slobodnijem ponašanju potvrdili su oni koji žive u blizini njenog doma.

- Otkada se doselila viđamo je povremeno, ali se ne javi kada prođe. Tu živi sa Ildom Radončić. Vidim da su obe popularne kod dece, slikaju se sa njima u kraju. Teodora nekada stane da im udovolji, nekada prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Deluje bahato, ali je nisam upoznala lično da bih mogla da sudim. Za Ildu kažu da je fina i mirna, studira medicinu. Ne znam kako su se našle tako različite - rekla je Vera, koju smo nedavno sreli na klupicama ispred zgrade.

To je potvrdio i jedan gospodin u kafiću, kojeg smo prekinuli u čitanju novina. Rekao je da je doktor u penziji.

- Znam ko je ona, ali ne znam kakvu muziku izvodi. Znam da je poznata i popularna. Džaba sve to, ona je nevaspitana. Sreo sam je nekoliko puta ovde u kafiću, bučna je, ponaša se kao da je sama. Psuje i viče kao da je na poljani. Danas je lako biti poznat ali je teško biti vaspitan - istakao je on tada.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:14

Teodora Džehverović zavodi na društvenim mrežama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track