Najnovije vesti

PAKLENOG KUVARA OSTAVILA ŽENA SA 3 DECE! Sud mu ih oduzeo zbog NASILJA, dobio još PETORO, a evo čime se sad BAVI i kako izgleda
Foto: CILE

sudbina

PAKLENOG KUVARA OSTAVILA ŽENA SA 3 DECE! Sud mu ih oduzeo zbog NASILJA, dobio još PETORO, a evo čime se sad BAVI i kako izgleda

Stars -

Kuvar Saša Mišić postao je popularan kada je vodio šou "Paklena kuhinja", a već godinama se ne pojavljuje u medijima. Njegova drama krenula je kada ga je 2011, kako su mediji preneli, napustila supruga i ostavila sa troje male dece.

„Žena me je ostavila sa troje dece“, preneli su mediji 2011. godine potresnu životnu ispovest paklenog kuvara Saše Mišića.

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - izjavio je tada Saša i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja dve devojčice i dečaka.

Saša Mišić
foto: Printscreen/Instagram

Saša Mišić, u to vreme velika televizijska zvezda, verovao je da njegov brak ima budućnost i da će supruga, sa kojom je ostao u kontaktu, uvideti da je najbolje da ponovo žive zajedno, te da će se vratiti na njihovo porodično imanje u Ritopeku.

Međutim, tri godine kasnije nastupio je neočekivani obrt. Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dato je njihovoj majci Katarini Grujning.

Saša Mišić
foto: Pribtnscreen

- Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji - poručila je advokatica bivše gospođe Mišić, koja je tvrdila da je Saša "povredio njen i telesni i duševni integritet“ njihove dece.

Usledio je odgovor u vidu protesta koje je Saša Mišić, uz podršku nekoliko stotina građana, organizovao ispred „Vaznesenjske crkve“, tražeći da mu se deca vrate.

‒ To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku ‒ kazao je tom prilikom.

Saša Mišić
foto: Pribtnscreen

Javnost je ostala uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda. Saša Mišić se povukao iz javnost i, koliko je poznato, u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije otkriven.

Međutim, sudeći po društvenim mrežama, "kuvar iz pakla" i dalje se bavi kulinarstvom i uživa kada kuva.

kurir.rs/hello/story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track