Najnovije vesti

"USVOJILI SMO NINU" Seka Aleksić objavila SREĆNE VESTI iz porodičnog doma: "Mnogo je uplašena" Podelila snimak koji je mnoge GANUO
Foto: Nemanja Nikolić

zbog njenog poteza bruje mreže

"USVOJILI SMO NINU" Seka Aleksić objavila SREĆNE VESTI iz porodičnog doma: "Mnogo je uplašena" Podelila snimak koji je mnoge GANUO

Stars

Pevačica Seka Aleksić otkrila je da je udomila kućnog ljubimca, psa kojeg su ona i njeni sinovi pronašli na ulici u Beogradu.

Kako je navela pevačica u svojoj objavi, s obzirom na to da pas ima mikročip, odmah su pozvali vlasnika, međutim on navodno nije želeo da zna za ljubimca.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Twitter

- Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika rekao je da nije njegova a njegov jmbg na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv…zdrava je. Od straha i nepoverenja je ujela veterinara. Mnogo je preplašena, neuhranjena na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se sa ostalim psima kod nas i već uživa - napisala je Seka i objavila snimak na kom se vidi kako njeni sinovi, Jakov i Jovan, brinu o novom članu porodice.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Tviter

Inače, stariji sin Seke Aleksić, Jakov je godine krenuo u školu.

- Ja sam spremna za taj prvi razred, a za njega videćemo. Imam veću tremu od njega jer on još ne zna da ga čekaju obaveze. Dosta smo u kući pričali o tome, da će imati domaće zadatke i da će učiti razne stvari. Verujem da neće biti lako jer ni sa predškolskim nije bilo zato što je Jakov malo nestašan i ne drži ga mesto. Važno je da shvati da mora da pazi na času, ali i da zavoli školu. On je znatiželjno dete i verujem da će ga mnogi predmeti interesovati, a mi ćemo se potruditi da stekne radne navike i da uživa u učenju - rekla je Seka nedavno za medije.

Veljko Piljikić
foto: Printscreen

Podsetimo, muž Seke Aleksić Veljko Piljikić nedavno je proslavio 40. rođendan. On i pevačica organizovali su slavlje za članove porodica i uži krug prijatelja na jednom salašu u Vojvodini.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:21

SVAKI DAN SAM U DRUGOM GRADU, U KUĆI JE HAOS! Seka Aleksić otkriva kako na njen posao reaguju sinovi JEDNO NE MOGU DA RAZUMEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track