GUŽVA NA UŠĆU: I Dodik stiže kod Cece

Za koncert vlada ogromno interesovanje

GUŽVA NA UŠĆU: I Dodik stiže kod Cece

Stars -
Elita na spektaklu Sutra uveče, među 120.000 ljudi, na jednom mestu naći će se i najviše političke ličnosti iz Srbije i regiona, privrednici i biznismeni

Počelo je odbrojavanje do spektakla.Samo jedan dan nas deli od najvećeg ovogodišnjeg muzičkog spektakla koji će se održati na beogradskom Ušću. I ne samo ovogodišnjeg, pošto će Cecin nastup po svemu sudeći biti koncert decenije.Navala na ulaznice je ogromna, a u srpsku prestonicu sutra će se sjatiti njeni fanovi ne samo s prostora bivše Juge već i iz Grčke, Austrije, Nemačke, Švedske... Mnogi naši ljudi iz inostranstva tempirali su svoj godišnji odmor tako da mogu da prisustvuju ovom spektaklu.Produkcija, koju radi „Miligram mjuzik“ u saradnji sa „Studiom Berar“ i „Stejdžom pro“, takva je da bi svaka svetska zvezda bila više nego zadovoljna. Ostalo je još samo da se finišira i ulazi mogu da se otvore.Na jednom mestu će u petak veče biti najviše političke ličnosti iz Srbije i regiona, najugledniji privrednici i biznismeni. Sam krem ne samo domaće javne scene. Sasvim izvesno je da će u četvoročasovnom koncertu najveće balkanske zvezde uživati i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Pozvali smo njegov kabinet, ali nisu želeli ni da nam potvrde ni da demantuju tu informaciju, uz obrazloženje da podaci o kretanju predsednika nisu dostupni javnosti.Na Ušću se očekuje i premijer Srbije Ivica Dačić, a kako saznajemo, ukoliko mu to obaveze budu dozvolile, u spektaklu će uživati i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Tribina 1... Ispisano Cecino ime na Ušću
Tribina 1... Ispisano Cecino ime na Ušću

Ulaz na Ušće od 15 satiZbog ogromnog interesovanja za koncert svi ulazi na Ušću otvaraju se u 15 časova. Koncert počinje u 21 sat. Parking za VIP C je kod Palate Srbija, a za VIP M ispred restorana „Asteriks“.

Još samo malo karata za parterSkoro sve karte za Cecin koncert su rasprodate. Ulaznica za tribine, fan-pit i VIP više nema, a ostalo je još nešto malo za parter. Očekuje se da će na Ušću u petak biti rekordna poseta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track