ABRONOŠA: Ćerka htela da rasturi brak Dami!

Usred srede

ABRONOŠA: Ćerka htela da rasturi brak Dami!

Stars -

Drage moje abronoše, ove srede za vas sam pripremila dve zanimljive priče, koje sam čula od proverenih estradnih izvora.

Prva se tiče Zavodnika. Tek što se malo primirio i prestao s opijanjem i tučama po klubovima, već se upetljao u nove probleme. Saznala sam da se već dve godine povremeno viđa s nekada popularnom pevačicom u srednjim godinama, zvaćemo je Čašica. Pošto joj je karijera na zalasku i nema šanse da se vrati u vrh, rešila je da pošto-poto nahvata nekog ko će joj finansirati prohteve i konačno se oženiti njom.Zavodnik joj daje neku kintu, za ratu za stan i sitnije životne potrebe, ali nema govora da je njihova šema ozbiljna. Svesna da nema šanse da se tako lako uda za Zavodnika jer je od njega starija četvrt veka, Čašica iz dana u dan kuje nove planove kako bi osigurala svoju budućnost.

Njena prijateljica ispričala mi je da planira da Zavodnika nahvata na trudnoću! Ako ništa drugo, bar je to stari, isprobani recept, koji je mnogima pre nje upalio. Kako stvari stoje, bruka će tek da pukne!Naša druga junakinja je Ćerka, koja ceo život juri isključivo muškarce s debelim novčanikom, a imala je sreću da se uda za takve. Ćerka je u pauzi između dva braka imala kratke afere s dosta poznatim tipovima, koje je iskoristila i ostavila, ali jedan joj se posebno svideo, pa je poželela i nešto više s njim. U pitanju je muž starije pevačice, Dame.Upućeni u estradne odnose ispričali su mi da je njihova afera bila veoma burna i da je za to saznala i Dama, koja je kopala i rukama i nogama samo da ih rastavi.

Na kraju, pošto nikakve ucene i pretnje nisu pomogle da ubedi supruga da ostavi ljubavnicu, Dama je pozvala kolegu, Ćerkinog oca, i preklinjala ga za pomoć. Tada su se strasti konačno smirile i ljubavnici su prekinuli da se viđaju, ali ovih dana Dama opet nema mira zbog repova iz prošlosti.

Poludela je kad je čula da Ćerka sve češće dolazi u njen komšiluk i plaši se da će njen muž opet imati priliku da sretne staru ljubav. Zato je zakazala nekoliko intervencija kod plastičara, samo da bi izgledala koju godinu mlađe i da je muž ne bi ostavio po stare dane.Toliko od mene za danas, čitamo se opet za sedam dana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track