ABRONOŠA: Crna i Bela na kolenima dočekale Facu

Usred srede

ABRONOŠA: Crna i Bela na kolenima dočekale Facu

Stars -

„Trošili su se“ nekoliko meseci redovno, sve dok mu ona nije dosadila. Međutim, nije hteo odmah da je šutne, već je dugo vrebao još jednu glumicu, i to dosta mlađu

Gde ste, abronoše moje?! Uh, kakve tračeve sam vam spremila za danas, pašćete u nesvest!Druženje započinjemo pričom o ljubavnom trouglu.

I ne, u njemu nisu starlete i pevaljke, kao što su mnogi od vas očekivali, već dve veoma, veoma popularne glumice, zvaćemo ih Crna i Bela, i jedna Faca, u ozbiljnim godinama, na koju su obe pale. Na kolena! Kako mi je šapnula jedna ptičica iz filmskog sveta, Faca je najpre zaveo Crnu. Čim je bacio udicu, ona je progutala! A to što je oženjen, koga briga.

„Trošili su se“ nekoliko meseci redovno, sve dok mu ona nije dosadila. Međutim, nije hteo odmah da je šutne, već je dugo vrebao još jednu glumicu, i to dosta mlađu. Bela nije bila lak plen, duuugo je tvrdila pazar, a on ju je obasipao skupim poklonima. A kad je dobila jednu baš skupu ogrlicu, pomislila je da je on pravi čovek za nju.

Ma važi! Sastajali su se u garsonjeri koju je on iznajmio samo za privođenje riba. I ta šema je potrajala koliko i jedno godišnje doba, sve dok ona nije shvatila da je ipak bolje da se da svojoj generaciji, pa je šutnula Facu i započela vezu s jednim „običnim“ momkom.Da ne zapostavimo i starlete, jer ipak ne silaze s televizija, iz novina, iz frižidera... Možda neki od vas znaju da je jedna Roda bila u kres kombinaciji s veoma uspešnim sportistom, zvaćemo ga Nervozni, ali da li ste čuli šta sve radi da bi ga ponovo odvukla u krevet?! Ma to je naučna fantastika!

Iako se on smirio pored Lepotice, s kojom je u veoma ozbiljnoj vezi, Roda ga nije prebolela. Mada je momke menjala kao čarape (a svaki dan je prala veš, ako me razumete), Roda se toliko navrzla na Nervoznog da joj je on poručio da će je prijaviti policiji ako mu se još jednom obrati.

Slušajte sad šta je sve radila zbog njega: slala mu na kućnu adresu svoje nošene gaćice, pretila mu da će se ubiti ako je ponovo ne kresne, Lepotici svakodnevno slala poruke s detaljnim opisima svih perverzija koje je imala s Nervoznim, a na kraju je u očaju pristala da ih oboje zadovolji u krevetu! Ali džaba! Ako ste se pitali zašto je nema nigde, Roda je pala u depresiju i ne izlazi iz kuće. Teško je kad se starleta zaljubi...Toliko za danas! Pišite mi na abronosa@adriamedia.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track