ABRONOŠA: Dasa ostavio ženu zbog koleginice!

Usred srede

ABRONOŠA: Dasa ostavio ženu zbog koleginice!

Stars -

Pozdrav, dragi moji! Sreda je naš dan, a ja sam ga spremno dočekala. Baš sam bila vredna i imam svašta da vam ispričam. Skuvajte kafu i ostanite uz mene, kao i do sada. Sigurna sam da će vam se današnje priče dopasti.

Prva priča tiče se razvoda godine.

U pitanju su Dasa i njegova draga, zvaćemo je Uštogljena. Dasa je podneo zahtev za razvod braka, jer mu se smučilo da živi s Uštogljenom. Ipak, ona se potrudila da nas ubedi da su zajedno sklopili dogovor o rastanku, iako ga je molila da je ne ostavlja. Zapravo, njen mužić se zaljubio u jednu koleginicu tokom turneje i rešio da zbog ljubavnice šutne majku svog deteta. Uštogljena mnogo pati, iako se trudi da se uvek prikaže u najboljem svetlu. Stalno izlazi, provodi se s drugaricama i kači slike na društvene mreže, praveći se da je sve super u njenom životu. A zapravo nije! Mučenica je molila Dasu da se ne razvode i da zataškaju sve, navodno zbog ugleda, a u stvari ona ne želi da se provlači po medijima, i to joj je zapravo najbitnije. Htela je da mu oprosti prevaru, ali Dasi su osećanja preovladala, pa neće ni da čuje za pomirenje. Trenutno uživa sa svojom ljubavnicom i malo-malo pa negde putuju i uživaju, ne mareći za to šta će narod reći.Druga priča je u vezi s Umišljenom.

Srela sam je na jednom novogodišnjem snimanju, a najgore je to što se tek ispilila i počela da peva, a već je utripovala da je zvezda. Umišljena je došla na snimanje emisije, a osim što je kulirala novinare, ignorisala je i svoje fanove. Nije želela ni sa kim da se pozdravi, za medije, naravno, nije davala izjave, uz obrazloženje da je ona zvezda i da ne mogu tek tako da razgovaraju s njom. Sve to bih nekako i progutala, ali kad sam videla njene fanove kako je srećni pitaju da se slikaju s njom, a ona... Prvo je prevrtala očima i s njih nekoliko se slikala, a ostalima je rekla: „Ej, nemam više vremena. Idem da snimam“, zatim je jednoj koleginici dobacila: „Kakvi smarači!“Toliko od mene za danas. Voli vas vaša Abronoša.Cmok i srećna vam Nova godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track